Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul preferat al lui Gigi Becali, dornic să semneze cu FCSB: ”Am avut destule discuţii cu dânsul”

Antrenorul preferat al lui Gigi Becali, dornic să semneze cu FCSB: ”Am avut destule discuţii cu dânsul”

FCSB

Comentarii

Ilie Poenaru, antrenorul preferat al lui Gigi Becali, a dezvăluiot că este de părere că ar putea colabora cu latifundiarul.

Pentru performanţele reuşite alături de Academica Clinceni, Ilie Poenaru a fost remarcat de Gigi Becali.

Latifundiarul a încercat să îl aducă la club după plecarea lui Edi Iordănescu, însă tânărul tehnician nu era disponibil, întrucât pregătise deja două echipe în acest sezon.

În orice caz, Becali a rămas un fan al acestuia, a dezvăluit chiar MM Stoica.

Ilie Poenaru e un antrenor care îi place lui Gigi Becali foarte mult. Eu nu l-am studiat, mie îmi place Croitoru din ce e în România”, declara MM Stoica în urmă cu câteva săptămâni, pentru Telekom Sport.

Totuşi, nu este visul multor antrenori să ajungă la FCSB, întrucât felul în care procedează patronul este bine cunoscut.

Antrenorul preferat al lui Gigi Becali, dornic să semneze cu FCSB

Majoritatea tehnicienilor nu acceptă ca finanţatorul echipei să se bage peste ei la decizii, precum la alcătuirea primului 11 sau la schimbări.

Însă, Ilie Poenaru este convins că se poate lucra cu Becali, sau, mai exact, că el ar putea lucra cu Becali.

Antrenorul de abia plecat de la Gaz Metan a afirmat că argumentele şi comunicarea ar fi cheia pentru a te putea înţelege cu finanţatorul FCSB-ului dacă pregăteşti ”jucăria” sa.

Să sperăm (n.r. că va ajunge cândva la FCSB). Prin comunicare şi argumente (n.r. te poţi înţelege cu Becali), ceea ce fac cu toţi conducătorii cu care am lucrat.

Ştim cu toţii modul de lucru al domnului Becali. Am avut destule discuţii cu dânsul, să ştiţi că se poate vorbi cu dânsul. Pe lângă argumente, trebuie să-i şi demonstrezi aceste lucruri.

Olăroiu ne spunea că cu Gigi trebuie să vii cu argumente solide. Ne-a dat exemplu meciul cu Valencia, în care Gigi a zis să joace cu Iacob, iar Oli a zis că joacă cu Badea, pentru că terenul era dificil.

Se poate discuta, chiar dacă dânsul este mai vulcanic. Important este ceea ce transmiţi şi ce vorbeşti cu dânsul”, a declarat Ilie Poenaru, la Pro X.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare