Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Raul Rusescu se distrează de minune în Italia! A marcat în ultimul meci şi îşi trăieşte a doua tinereţe în Serie D

VIDEO | Raul Rusescu se distrează de minune în Italia! A marcat în ultimul meci şi îşi trăieşte a doua tinereţe în Serie D

Stranieri

Comentarii

Raul Rusescu s-a transferat în vara lui 2021 în Serie D, la Lamezia Terme.

În vara lui 2021, Raul Rusescu a luat o decizie surprinzătoarea cu privire la cariera sa. Deşi avea o ofertă de la FC Voluntari, fostul internaţional român a ales să plece în Italia.

Nu doar că românul a luat drumul Italiei, dar s-a transferat în Serie D, jucând la un nivel foarte apropiat de cel de amatori.

Totuşi, pe Rusescu nu îl interesează, iar fostul atacant de la Urziceni, FCSB sau Sevilla se distrează de minune la Lamezia Terme.

Românul este vedeta echipei, fiind jucătorul care a jucat la cel mai înalt nivel în carieră. În ultima etapă din campionat, în al nouălea meci al lui Rusescu, fostul ”tricolor” a reuşit să marcheze al doilea gol pentru club.

Cu numărul 10 pe tricou, atacantul a reuşit să puncteze cu un demivoleu senzaţional, care a lovit transversala înainte de a intra în poartă.

Golul său a adus toate punctele celor de la Lamezia Terme, iar echipa a urcat pe poziţia a treia a grupei I din Serie D, graţie victoriei 1-0 adusă de Rusescu.

Raul Rusescu se distrează de minune în Italia

În continuare cotat la 200.000 de euro de transfermarkt.com, Raul Rusescu este cel mai valoros fotbalist nu doar din lotul Lameziei Terme, dar din întreaga grupă din Serie D în care evoluează formaţia sa.

Un fotbalist extraordinar, cu calităţi tehnice deosebite. A jucat la echipe de renume european, precum Steaua Bucureşti (n.r. FCSB), Sevilla, Sporting Braga sau Osmanlispor.

A fost golgeterul României şi a cucerit trei titluri de campion în Liga 1”, transmiţea Lamezia la venirea lui Rusescu.

"Sosirea unui fotbalist atât de talentat va aduce o contribuţie importantă şi ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor.

Tot oraşul salută această mutare, suntem uniţi în culorile galben şi albastru", puncta şi preşedintele Felice Saladini.

Pentru echipa naţională a României, Raul Rusescu a reuşit să însumeze nouă apariţii, marcând, din păcate, un singur gol.

Afla mai multe despre: raul rusescu 

viewscnt
Articole similare