Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul crescut de Manchester United care visează să ajungă la echipa naţională a României: ”Normal că mă gândesc la asta”

Fotbalistul crescut de Manchester United care visează să ajungă la echipa naţională a României: ”Normal că mă gândesc la asta”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Un fotbalist crescut de Manchester United visează să ajungă la naţionala României.

Plecat în Anglia la doar 12 ani, Dennis Politic a fost adus de Manchester United de la academia lui FC Braşov şi a petrecut trei ani la echipele de juniori de pe Old Trafford.

Fotbalistul român nu a fost considerat destul de bun pentru a continua alături de ”diavolii roşii”, semnând apoi cu Bolton, formaţia care evolua în acel moment în Championship.

După împrumuturi la Salford City şi Port Vale, în al patrulea eşalon englez, Politic a fost vândut de Bolton lui Cremonese, liderul Serie B, în schimbul sumei de 60.000 de euro.

Ajuns în Italia, Dennis Politic visează la promovarea în Serie A alături de noua echipă, dar şi la echipa naţională.

Fotbalistul crescut de Manchester United care visează să ajungă la echipa naţională a României

Da, acum 10 ani am plecat din România şi am petrecut un timp foarte frumos în Anglia, unde am învăţat foarte multe lucruri.

Am decis să vin în Italia acum şi să îmi continui cariera aici. Pe viitor nu ştiu ce va fi, dar momentan am considerat mai bună varianta de a veni aici, în Italia.

Consider că m-am dezvoltat foarte mult în perioada petrecută în Anglia, atât ca jucător, cât şi ca persoană.

Am trecut şi prin perioade dificile, care m-au învăţat că trebuie să fii puternic în viaţă şi să treci peste momentele grele cu multă muncă.

Am învăţat că trebuie să te bucuri de momentele frumoase pe care le ai în carieră, în viaţă, pentru că vor veni şi momente mai puţin plăcute.

De asemenea, am învăţat că mereu trebuie să munceşti foarte mult ca să ajungi un fotbalist profesionist.

Trebuie să fii profesionist şi în afara terenului, pentru că se observă imediat în prestaţia ta din teren dacă nu eşti.

Normal că mă gândesc (n.r. la echipa naţională), eu o să încerc să îmi fac treaba cât mai bine aici la club. Dacă o să fiu chemat, o să vin cu cea mai mare plăcere”, a declarat Dennis Politic, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: dennis politic 

viewscnt
Articole similare