Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică şi-a decis următoarea destinaţie: ”Au un loc special în inima mea, sper că drumurile noastre se vor întâlni”

Marius Şumudică şi-a decis următoarea destinaţie: ”Au un loc special în inima mea, sper că drumurile noastre se vor întâlni”

Fotbal intern

Comentarii

Printr-un mesaj pe contul oficial de Twitter, Marius Şumudică a dezvăluit unde şi-ar dori să antreneze în viitor.

Actualul sezon a fost unul tumultuos pentru Marius Şumudică, fiind deja demis de două echipe în mai puţin de jumătate de an, de CFR în august şi de Maltya în februarie.

Fostul campion al României a început sezonul în Gruia şi avea ca obiectiv câştigarea titlului, dar şi calificarea măcar în grupele Europa League.

După ce a trecut cu mari emoţii de Borac Banja Luka, dublă pe care ar fi pierdut-o dacă mai exista regula golurilor în deplasare, CFR s-a impus neconvingător şi împotriva lui Lincoln Red Imps.

Dacă de campioanele Bosniei şi Gibraltarului a reuşit să treacă, totuşi cu greu, campioana Elveţiei a fost mult mai puternică decât CFR, iar clujenii au ”picat” în play-off-ul Europa League.

O dublă cu Steaua Roşie Belgrad îi aştepta pe elevii lui Şumudică, iar sârbii au demolat-o pe CFR, 4-0 în tur, iar fostul tehnician al Astrei a fost demis, chiar dacă avea şapte victorii din şapte în Liga 1.

Şumudică nu a stat departe de banca tehnică mult însă, iar la nici două luni după demiterea de la CFR a preluat-o pe Yeni Malatyaspor, actuala codaşă a Super Lig.

Marius Şumudică şi-a decis următoarea destinaţie

După un început promiţător, cu două victorii din două, forma echipei lui Şumudică s-a prăbuşit, iar Malatya a ajuns acum la 11 puncte de salvare, fiind la egalitate cu prima echipă de deasupra linie la venirea antrenorului român.

Aşadar, Şumudică a fost demis din nou, iar, joi, printr-un mesaj pe Twitter, a dezvăluit unde şi-ar dori să antreneze acum.

Tehnicianul de 50 de ani a postat un mesaj de susţinere pentru fosta sa echipă, Al Shabab, care de abia a fost învinsă 0-5 de rivala Al Hilal.

Şumudică a vorbit la superlativ despre campionatul saudit şi a afirmat că speră că va mai ajunge să antreneze acolo cândva

Echipele pentru care am lucrat au un loc special în inima mea. Îmi pare rău să o văd pe Al Shabab pierzând meciul său important împotriva lui Al Hilal.

Campionatul saudit creşte sezon după sezon, e o nonoare că am lucrat acolo şi sper că drumurile noastre să vor întâlni din nou în viitor”, se arată în mesajul postat de Şumudică.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare