Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi s-a liniştit după ce a umilit-o pe Clinceni: ”Sunt fericit, mă bucur pentru jucători, sunt şi ei fericiţi”

Gică Hagi s-a liniştit după ce a umilit-o pe Clinceni: ”Sunt fericit, mă bucur pentru jucători, sunt şi ei fericiţi”

Farul Constanța

Comentarii

FArul a reuşit să o învină pe Clinceni cu 8-2 în restanţa din a 23-a etapă a Ligii 1.

Oficialii Farului au făcut mare caz în jurul faptului că Academica Clinceni a reuşit să obţină amânarea confruntării din a 23-a etapă, însă, în final, mutarea partidei nu a mai contat.

Elevii lui Gică Hagi i-au umilit pe fotbaliştii ilfoveni, mulţi dintre care se cunosc de doar câteva zile, scor 8-2.

După ce a fost iritat de faptul că partida a fost amânată, Gică Hagi a vorbit liniştit la interviul de după meci, mulţumit de victoria răsunătoare reuşită de echipa sa.

Gică Hagi s-a liniştit după ce a umilit-o pe Clinceni

Ne-am pregătit bine, am analizat bine, aveau antrenor nou, m-am uitat la el la ultimul meci (n.r. al Astrei), cu U Cluj, au jucat bine.

Fiecare meci jucăm din ce în ce mai bine, ne-am impus principiile în seara asta, mai sunt şi lucruri de crescut. Am tratat serios meciul şi am obţinut rezultatul.

Asta pregătim, 90 de minute trebuie să avem aceeaşi mentalitate, să ne facem jocul, sa avem poseseia, mă bucur pentru jucători, sunt şi ei fericiţi.

Nu ştiu dacă e primul gol în care dăm opt goluri, îi las pe alţii cu statistica. Doresc să vorbesc doar de noi, nu de echipa lor.

Creştem de la meci la meci şi e un lucru bun, lotul arată bine şi numeric, avem alternative, am făcut schimbările la pauză, gândite bine, planificate bine, sunt fericit, i-am felicitat pe jucători, au fost serioşi.

Vom vedea, nu ştiu (n.r. dacă vor mai juca Petre şi Jefte împreună), depinde de meci, de ce avem nevoie, fiecare merită şi vrea să joace, e un lucru bun.

Creştem foarte bine în acest an, am ajuns în iarnă într-o poziţie bună. Le lipseşte ritmul lui Iancu şi Nedelcu, îşi doresc mult, sunt serioşi, cel puţin cu mine, cresc de la meci la meci, sunt copiii noştri, noi i-am crescut”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare