Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul Academicii, distrus după ce a încasat opt goluri de la Farul: ”Nu am trăit niciodată o umilinţă atât de mare. Mai mult am făcut act de prezenţă”

Portarul Academicii, distrus după ce a încasat opt goluri de la Farul: ”Nu am trăit niciodată o umilinţă atât de mare. Mai mult am făcut act de prezenţă”

Academica Clinceni

Comentarii

Acadmica Clinceni a pierdut cu 2-8 restanţa din a 23-a etapă, împotriva Farului Constanţa.

Un mare caz a fost făcut în jurul faptului că duelul dintre Academica Clinceni şi Farul Constanţa a fost amânat de LPF, dar, în final, nu a mai contat.

Elevii lui Gică Hagi au marcat nu mai puţin de opt goluri în poarta lui Andrei Ureche, noile transferuri de la Clinceni nefiind deloc de folos pentru echipă.

Formaţia de abia preluată de Florin Stângă s-a făcut de râs la Giurgiu, iar jucătorii vor trece cu greu peste unul dintre cele mai umilitoare rezultate văzute în Liga 1 în ultimii ani.

După meci, portarul Ureche a afirmat că a suferit cea mai mare umilinţă din viaţa sa şi că va fi foarte greu de uitat acest meci.

Portarul Academicii, distrus după ce a încasat opt goluri de la Farul

Sunt foarte mâhnit, foarte supărat! Nu cred că am trăit niciodată o umilinţă atât de mare. Îmi găsesc greu cuvintele, dar trebuie să mergem mai departe.

Am încercat cât s-a putut să nu iau atât de multe goluri. Din păcate azi n-am fost concentraţi 100%. Mai mult am făcut act de prezenţă şi chestia asta mă deranjează.

Dacă nu intri conectat 100% nu ai nicio şansă. S-a văzut la Farul că şi-a dorit mai mult decât noi, jucătorii lor au alergat mai mult. Nu ştiu câtă lume crede în noi.

Uneori mă îndoiesc şi eu de mine, că nu ştiu dacă fac lucrurile corecte sau greşite. Nu reuşim să câştigăm sau să facem măcar un egal.

Vine play-out-ul imediat şi atunci orice meci o să fie foarte important. Dacă vom juca de această manieră nu avem nicio şansă, dar dacă vom schimba ceva, dacă ne vom dori mai mult, atunci altfel vor sta lucrurile.

E greu de digerat acest meci. Clar că cei de la Farul mi-au dat o lecţie. E un duş rece pe care mi l-au dat. E foarte greu de uitat acest meci”, a declarat Anderi Ureche.

Afla mai multe despre: andrei ureche 

viewscnt
Articole similare