Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultim moment! Edi Iordănescu a purtat o conversaţie cu experimentatul fundaş şi îl aşteaptă la naţională: ”Cred că va răspunde 'prezent'”

Anunţ de ultim moment! Edi Iordănescu a purtat o conversaţie cu experimentatul fundaş şi îl aşteaptă la naţională: ”Cred că va răspunde 'prezent'”

Echipa națională

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Mihai Iosif a dezvăluit că Edi Iordănescu a discutat cu Cristi Săpunaru în privinţa unei convocări la naţională.

De abia instalat pe banca echipei naţionale, Edi Iordănescu merge la meciuri din Liga 1 etapă de etapă, pentru a urmări îndeaproape orice posibil candidat pentru echipa naţională.

Indiferent de vârstă sau echipă, orice jucător român are şansa de a juca sub tricolor dacă are destulă valoarea, iar, de ceva vreme, se vorbeşte despre membrii din ”vechea gardă” a naţionalei.

Gabi Tamaş şi Crsiti Săpunaru sunt cei doi veterani din Liga 1 pe care unii fani vor să îi vadă înapoi în tricoul României, iar convocarea a cel puţin unuia dintre ei pare o reală posibilitate.

În conferinţa de presă dinaintea duelului cu CFR Cluj, Mihai Iosif a dezvăluit că Edi Iordănescu a luat deja legătura cu Cristi Săpunaru, în vederea convocării la naţională.

Edi Iordănescu a purtat o conversaţie cu Cristi Săpunaru şi îl aşteaptă la naţională

Antrenorul Rapidului este de părere că, dacă experimentatul fundaş va fi chemat, atunci va da curs convocării.

A avut o discuţie, dacă selecţionerul îl va convoca, eu cred că va răspunde 'prezent'. Din câte ştiu, sunt şi prieteni, orice jucător pentru naţională trebuie să... oricare e bun pentru echipa naţională, e un plus”, a declarat Mihai Iosif.

Şi Gică Popescu a vorbit despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să se bazeze pe Cristi Săpunaru la următoarea acţiune a naţionalei.

Preşedintele Farului a afirmat că selecţionerul are necondiţionat parte de suportul său şi că orice decizie ia trebuie susţinută de toţi fanii români.

Nu am contestat niciodată alegerile unui selecţioner, indiferent care a fost acela. Sunt alegerile lui Edi, noi trebuie să credem în inspiraţia lui, în capacitatea lui de a antrena echipa naţională.

Cred că trebuie să fim alături de el şi să îi dăm tot suportul de care are nevoie, pentru că echipa naţională este a tuturor românilor şi fiecare dintre noi, dacă poate să aducă plus valoare, trebuie să o facă”, a afirmat Gică Popescu.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare