Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul Rossellei Petrillo, în urma răspândirii imaginilor în care este ”admirată” de Arthur Cabral: ”Sunteţi putrezi şi faceţi aluzii”

Răspunsul Rossellei Petrillo, în urma răspândirii imaginilor în care este ”admirată” de Arthur Cabral: ”Sunteţi putrezi şi faceţi aluzii”galerie foto

Serie A

Comentarii

Rossella Petrillo, ofiţerul de presă al Fiorentinei, a reacţionat după ce imaginile cu ea şi nou-venitul Cabral au ajuns virale.

Vineri, un clip cu Arthur Cabral, înlocuitorul lui Dusan Vlahovic la Fiorenina, şi ofiţerul de presă al clubului, Rossella Petrillo, a ajuns viral.

Fotbalistul brazilian, vrăjit de noua colegă, a sorbit-o din priviri, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

Videoclipul era de la prezentarea lui Cabral, care a avut loc în urmă cu o lună, însă a ajuns viral de abia acum şi a stârnit mai multe reacţii pe reţelele de socializare.

Unii fani au fost amuzaţi şi au glumit în legătură cu incidentul, în timp ce alţii au fost revoltaţi că fotbalistul nu s-a putut abţine şi au dat de înţeles că problema este una profundă, legat de felul în care sunt văzute femeile în societate.

Nici persoanei în cauză, Rossella Petrillo, nu i-a picat foarte bine cât s-a răspândit clipul şi a izbucnit, transmiţând un mesaj serios pe contul său de Instagram.

Răspunsul Rossellei Petrillo, în urma răspândirii imaginilor în care este ”admirată” de Arthur Cabral

Acel videoclip creează controverse pentru că suntem victimele unei viziuni false care doreşte ca femeile din lumea fotbalului (şi nu numai) să fie un obiect al dorinţei.

Femeile distrag atenţia şi nu sunt văzute ca simple persoane cu care împarţi un mediu de lucru.

În timp ce voi sunteti putrezi şi vă faceţi aluzii care nu fac cinste, eu văd în femei oameni care muncesc”, a reacţionat Rossella Petrillo, pe contul oficial de Instagram.

Click AICI pentru galerie foto

După ce a fost prezentatoarea la un canal de televiziune din Firenze, Rossella a fost angajată de Fiorentina în urmă cu un an.

Arthur Cabral, de abia sosit la Fiorentina, de la Basel, în schimbul sumei de 14 milioane de euro, a atras deja atenţia la noul club, dar nu pe teren, cum şi-ar fi dorit.

Doar două meciuri a jucat până acum atacantul în Italia, reuşind totuşi să contrbuie o pasă decisivă.

Clubul Fiorentina nu a oferit nicio reacţie în legătură cu imaginile.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rossella petrillo 

viewscnt
Articole similare