Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, aproape de finalul drumului la Voluntari? Tehnicianului nu i s-a propus prelungirea: ”Amatorism total”. Cine a fost dorit în locul său

Liviu Ciobotariu, aproape de finalul drumului la Voluntari? Tehnicianului nu i s-a propus prelungirea: ”Amatorism total”. Cine a fost dorit în locul său

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a stat pe banca Voluntariului în cel mai bun sezon din istoria clubului. Ilfovenii s-au calificat în play-off şi au prins finala Cupei României, dar nu i-au oferit, cel puţin până acum, o prelungire de contract tehnicianului, a cărui înţelegere expiră în mai puţin de două luni.

FC Voluntari a fost revelaţia Ligii 1 în actuala stagiune, după ce a reuşit să se califice în play-off şi să ajungă în finala Cupei României, fiind învinsă de Sepsi în ultimul act.

Liviu Ciobotariu a reuşit să formeze o apărare de fier la formaţia ilfoveană, ai cărei ”piloni” erau doi veterani ai Ligii 1, Igor Armaş (34 de ani) şi Gabi Tamaş (38 de ani).

În urma celui mai bun sezon din istoria clubului, se anunţă multe plecări importante de la FC Voluntari, în frunte cu Ion Gheorghe, Constantin Budescu şi Gabi Tamaş.

Acestora li s-ar putea alătura şi Liviu Ciobotariu, după ce clubul ilfovean a ezitat să îi ofere o prelungire de contract, în ciuda performanţei reuşite.

O să discut cu conducătorii, încă nu am semnat nimic”, a dezvăluit Liviu Ciobotariu în urma înfrângerii cu Sepsi.

Şefii de la Voluntari au încercat să îl aducă pe Marius Croitoru pe banca echipei, considerat unul dintre cei mai valoroşi antrenori din Liga 1, dar au fost refuzaţi.

Liviu Ciobotariu, aproape de finalul drumului la Voluntari?

Patronul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că a antrenorul echipei sale nu doreşte să facă pasul la Voluntari.

Decizia conducerii ilfovene de nu a îi propune încă prelungirea de contract lui Liviu Ciobotariu l-a scos din minţi pe Ioan Ovidiu Sabău.

Fostul internaţional român a criticat vehement alegerea şefilor de la Voluntari, spunând că performanţa reuşită de acesta trebuia să i garanteze măcar o ofertă din partea clubului.

Este o greşeală că nici măcar nu i s-a propus prelungirea lui Ciobotariu. El dacă era să i se propună, spunea la interviuri că se negociază.

Amatorism total! Ai un om care îţi califică echipa în play-off, ţi-o duce în finala Cupei României, iar tu...

Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu ştiu dacă e corect ce se întâmplă cu Ciobotariu”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare