Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta din Liga 1 primită de Marius Croitoru. Iftime: "Mi-a spus că nu pleacă!" | EXCLUSIV

Oferta din Liga 1 primită de Marius Croitoru. Iftime: "Mi-a spus că nu pleacă!" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a vorbit despre viitorul lui Marius Croitoru, antrenorul echipei. Omul cu banii de la FC Botoşani a dezvăluit că Marius Croitoru a primit o ofertă din Liga 1, dar anternorul i-a transmis că nu are de gând să plece.

Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoşani, a primit o ofertă de la o echipă din Liga 1, dar nu are de gând să plece de la FC Botoşani.

Oferta din Liga 1 primită de Marius Croitoru. Iftime: "Mi-a spus că nu pleacă!" | EXCLUSIV

FC Voluntari l-a căutat pe Marius Crotioru, antrenorul FC Botoşani, care rămâne fără contract, în vară. Valeriu Iftime a dezvăluit oferta primită de Marius Croitoru, dar a spus că tehnicianul l-a asigurat că nu are de gând să plece de la FC Botoşani.

Voluntariul e revelaţia acestui sezon din Liga 1, după ce a ajuns în play-off-ul Ligii 1 şi în finala Cupei României. Valeriu Iftime a spus că Marius Croitoru nu se gândeşte la plecare şi are de gând să continue proiectul început la FC Botoşani: "El mi-a spus că nu pleacă la Voluntari. Am auzit, dar mi-a spus că nu. 'Rămân la Botoşani, continui aici'", a spus Valeriu Iftime, la Orange Sport.

Croitoru şi Iftime îşi doresc să continue colaborarea la FC Botoşani

În legătură cu Marius Croitoru, Valeriu Iftime a spus că îşi doreşte ca viitorul antrenorului să fie legat în continuare de FC Botoşani. Patronul echipei din Moldova a recunoscut că au existat anumtie tensiuni între cei doi, dar nu din punct de vedere fotbalistic.

"Eu ştiu că va continua. Acum... Dacă are ofertă mai bună din altă parte. Eu am vorbit cu el astăzi. Situaţia lui e clară, să continuăm. N-am ce-i reproşa, fotbalistic, lui Croitoru. Noi am avut alte lucruri, pe care cu siguranţă le vom rezolva. Eu vreau să rămână Croitoru, să continui cu el. Marius e antrenorul meu.

Dar, repet, dacă apare vreo ofertă de undeva... Deşi eu cred că, financiar, nu-i oferă nimeni mai mult decât mine. Marius a propus o clauză de milioane de euro dacă pleacă. Adică să plătescă el, dacă pleacă", a mai declarat Valeriu Ifitme.

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosaniofertafc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare