Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două variante bombă pentru Gabi Tamaş! Fundaşul s-ar putea alătura apărării ”tinere” de la Rapid. Cealaltă opţiune, o altă echipă de tradiţie din România

Două variante bombă pentru Gabi Tamaş! Fundaşul s-ar putea alătura apărării ”tinere” de la Rapid. Cealaltă opţiune, o altă echipă de tradiţie din România

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Tamaş se apropie de despărţirea de FC Voluntari, după ce a dezvăluit că nu îşi va prelungi contractul cu formaţia ilfoveană.

Gabi Tamaş a petrecut ultimul sezon şi jumătate la FC Voluntari, punând umărul la transformarea echipei din pretendentă la retrogradare în pretendentă la podium şi finalistă în Cupa României.

Formaţia ilfoveană a petrecut mai multe etape pe poziţia a treia, doar în urma CFR-ului şi FCSB-ului, şi va încheia, mai mult ca sigur, sezonul pe locul patru sau cinci.

Marele atu al formaţiei ilfovene a fost defensiva de fier pusă la punct de Liviu Ciobotariu, care a încasat doar 41 de goluri în cele 39 de etape disputate până acum, 14 dintre care au venit în play-off.

Pentru un club de statura Voluntariului, clasarea în play-off părea mai mult decât improbabilă, dar ilfovenii păreau favoriţi să termine printre primele şase încă din decembrie.

Cu o finală de Cupa României la orizont, Gabi Tamaş se pregăteşte pentru ultimele minute în tricoul formaţiei ilfovene, deşi este incert după accidentarea din meciul cu FCSB.

Acesta s-a antrenat totuşi alături de echipă, iar Liviu Ciobotariu va spera că va putea să se bazeze pe acesta împotriva lui Sepsi.

Două variante bombă pentru Gabi Tamaş

Fostul internaţional român a dezvăluit că va pleca de la Voluntari la finalul sezonului, întrucât este nemulţumit de conducere, şi şi-ar putea încheia scurtul ”mandat” alături de formaţia ilfoveană cu un trofeu.

Deşi are 38 de ani, Gabi Tamaş nu duce lipsă de oferte, iar Gsp anunţă că acesta este dorit de două echipe de tradiţie din România, Rapid şi FC Braşov.

Giuleştenii au deja cea mai în vârstă apărare din Liga 1, cu Cristi Săpunaru (38 de ani), Dragoş Grigore (35 de ani), Alexandru Dandea (34 de ani) şi Junior Morais (35 de ani) oameni de bază la Rapid în acest sezon.

Tamaş s-ar putea alăture ”revoluţiei” lui Adi Mutu din Giuleşti sau, dacă doreşte o opţiune unde să se află sub mai puţină presiune, ar putea face pasul la echipa din oraşul natal, Braşov, dacă se menţine în Liga 2.

O altă opţiune ar putea fi Hapoel Haifa, fostă echipă a lui Tamaş, după ce preşedintele clubului a recunoscut că ar putea fi interesat de revenirea românului.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare