Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de Adrian Mititelu! Unul dintre cei mai râvniţi jucători străini din Liga 1 a semnat cu FC U Craiova: ”Ne-am înţeles”

Lovitură dată de Adrian Mititelu! Unul dintre cei mai râvniţi jucători străini din Liga 1 a semnat cu FC U Craiova: ”Ne-am înţeles”galerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Primul transfer al verii la FC U Craiova a fost anunţat. 150.000 de euro va plăti Adrian Mititelu pentru acesta.

FC U Craiova a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după o absenţă de 10 ani, câştigând Liga 2 în sezonul trecut, cu Eugen Trică pe bancă.

Tehnicianul a fost înlocuit o dată cu accederea în Liga 1, cu Adi Mutu, dar a mai primit şansa de a pregăti echipa, după demiterea lui Flavius Stoican, antrenorul adus după plecarea ”Briliantului”.

Nicolo Napoli a fost al patrulea antrenor al oltenilor în acest sezon şi singurul care a reuşit să obţină rezultate pe placul conducerii, în cel de al optulea mandat al său în Bănie.

Sub comanda italianului, FC U Craiova a ajuns o echipă incomodă, iar jucătorul care s-a remarcat cel mai mult, chiar dacă a fost accidentat o bună parte din sezon, a fost Juan Bauza.

Împrumutat de la Cskiszereda, argentinianul avea o clauză de cumpărare de 150.000 de euro în contract, pe care Mititelu a activat-o, a anunţat preşedintele clubului din Miercurea Ciuc.

Eugen Pârvulescu a dezvăluit că Bauza va aparţine de formaţia olteană de la 1 iulie, deşi Csikszereda a primit o oferte mai bune pentru acesta, graţie acelei clauze de cumpărare.

Lovitură dată de Adrian Mititelu

Lucrurile sunt foarte clare. După 1 iulie, Bauza devine definitiv jucătorul celor de la FC Universitatea.

Conducerea oltenilor ne-a anunţat că domnul Adrian Mititelu s-a decis să îl cumpere definitiv pe Bauza pentru 150.000 de euro.

Glumind un pic, parcă nu mai voiam ca domnul Mititelu să activeze acea clauză, deoarece cota lui Bauza a crescut acum destul de mult, iar noi am avut nişte oferte pe adresa lui Bauza şi eram interesaţi să luăm pe el şi mai mulţi bani.

Am avut oferte din Ungaria, Polonia, dar şi de la o echipă din play-off de la noi, din Liga 1, care s-a luptat la campionat.

Ştiţi şi voi ce echipe s-au luptat la campionat, dar acelei conduceri i-am spus clar că nu mai are rost să avansăm în discuţii, deoarece domnul Adrian Mititelu a avut prima opţiune la transfer datorită acelei clauze.

Iar Craiova a decis să o activeze. Actele sunt făcute, iar de la 1 iulie Bauza devine jucătorul definitiv al oltenilor”, a spus Euhen Pârvulescu, conform Prosport.

Afla mai multe despre: juan bauza 

viewscnt
Articole similare