Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FC U Craiova, remarcat de Cornel Dinu în urma victoriei cu Rapid: ”Cu lecţiile la zi”. Coechipierul său, făcut praf: ”Mâna lui e ca o bâtă” | EXCLUSIV

Un jucător de la FC U Craiova, remarcat de Cornel Dinu în urma victoriei cu Rapid: ”Cu lecţiile la zi”. Coechipierul său, făcut praf: ”Mâna lui e ca o bâtă” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Doi jucători de la FC U Craiova i-au atras atenţia lui Cornel Dinu în partida cu Rapid.

FC U Craiova a reuşit să devină prima echipă care l-a învins pe Adi Mutu după venirea la Rapid şi prima formaţie care s-a impus împotriva giuleştenilor pe noul stadion.

Elevii lui Nicolo Napoli au câştigat dramatic, graţie unui gol în minutul 90+5, după ce fuseseră egalaţi cu trei minute înainte.

Ambele formaţii au beneficiat de un penalty, oltenii în prima repriză, iar giuleştenii în prelungirile părţii secunde.

Experţii Orange Sport au analizat fazele şi au ajuns la concluzia că ambele lovituri de la 11 metri au fost acordate corect.

La primul penalty, Cornel Dinu a explicat că meritul îi aparţine lui Bauza, pentru tehnica şi pozţionarea sa, în timp ce la al doilea l-a scos vinovat pe Bradley Diallo, care marcase şi un autogol în debutul partidei.

Un jucător de la FC U Craiova, remarcat de Cornel Dinu în urma victoriei cu Rapid! Coechipierul său, făcut praf

”Procurorul” l-a lăudat pe Bauza şi l-a numit unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la FC U, în timp ce pe Diallo l-a făcut praf.

”(n.r. la penalty-ul făcut de Moldovan) Fault clar pe Bauza. Bauza e unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are Craiova. Şi el înainte a simţit portarul şi, fiind un jucător cu instinct, îşi crează un nou unghi.

Aruncă mingea puţin în lateral... portarul nu are nicio legătură cu mingea. Moldovan ar fi vrut să aibă treabă cu mingea, dar Bauza e un jucător cu lecţiile la zi.

(n.r. la penalty-ul făcut de Diallo) E lovire clară cu braţul în carotida, în ce vrei, mărul lui Adam, în gâtul adversarului şi, bineînţeles, este 11 metri.

Mâna pe care o are justifcă că el atunci când a fost copil, fiind vorba de un jucător care... mi se pare că e portughez (n.r. e francez, cu origini din Mali).

Ei acolo sunt şi cu Fatima, sunt obişnuiţi cu bâtele. Mâna se duce cam ca o bâtă”, a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare