Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli a vorbit despre viitorul lui după ce a răpus-o pe Rapid! ”Vedem ce vrea patronul!”

Nicolo Napoli a vorbit despre viitorul lui după ce a răpus-o pe Rapid! ”Vedem ce vrea patronul!”

FC U Craiova

Comentarii

Rapid a pierdut, scor 2-3, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei FC U Craiova 1948. Este primul eşec înregistrat de Adrian Mutu de când a preluat Rapidul.

Rapid a punctat prin autogolul lui Diallo, din minutul 8, şi penaltiul transformat de Albu, în minutul 90+2. Golurile craiovenilor au fost marcate de Compagno din minutele 44 şi 47, ultimul din penalti, şi Baeten '90+5.

La finalul meciului, Nicolo Napoli a vorbit despre prestaţia jucătorilor săi şi a spus că victoria a fost meritată. De asemenea, italianul se află la finalul contractului cu oltenii şi a transmis că va negocia prelungirea după ce se întoarce din vacanţă. 

”Vedem ce vrea patronul!”

”Un meci dificil, în care ambele echipe au luptat. Noi am câştigat, îi felicit pe băieţi, care au făcut un meci foarte bun. Da, schimbarea a fost cheia, nu mergea bine la mijloc, am schimbat şi a fost totul mult mai bine.

A fost un meci de luptă, e bine că am câştigat şi am mai luat trei puncte. Îi felicit pe băieţi, am meritat să câştigăm acest meci. Toţi au jucat bine, toţi au muncit, acum încărcăm bateriile pentru meciul cu Sepsi. Mai avem un meci, apoi plecăm în vacanţă. Aştept puţin, până mă întorc, apoi vorbim, vedem ce vrea patronul, ce nu vrea”, a spus Nicolo Napoli, la finalul meciului. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 39, 3. FC Botoşani - 38, 4.FC U Craiova1948 - 34, 5 UTA Arad – 32,  6.  CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 22, 9. Academica Clinceni – -11, 10. Gaz Metan Mediaş – -38.

Afla mai multe despre: fc u craiova-rapid-liga 1 

viewscnt
Articole similare