Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum explică Lorenzo Paramatti conflictul avut cu Cristi Săpunaru în urma victoriei cu Rapid: ”Mi-au înjurat familia. Nu zici nimic acum?”

VIDEO | Cum explică Lorenzo Paramatti conflictul avut cu Cristi Săpunaru în urma victoriei cu Rapid: ”Mi-au înjurat familia. Nu zici nimic acum?”

FC U Craiova

Comentarii

Cristi Săpunaru a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Lorenzo Paramatti la finalul meciului dintre Rapid şi FC U Craiova.

Adi Mutu a suferit prima înfrângere pe banca Rapidului, iar echipa prima înfrângere pe noul stadion, chiar împotriva celor de la FC U Craiova, care erau pregătiţi de ”Briliant” la începutul sezonului.

Oltenii au dat lovitura în minutul 90+5, după ce Alexandru Albu restabilise egalitatea pe tabelă cu trei minute înainte.

După fluierul final, Lorenzo Paramatti l-a provocat pe Cristi Săpunaru, iar căpitanul Rapidului şi-a ieşit din minţi, încercând să îl atace pe acesta.

Disputa a continuat şi pe tunel, iar ambii jucători au văzut cartonaşul roşu.

Săpunaru a afirmat că italianul a arătat o lipsă de respect faţă de adversari şi mai ales faţă de fanii adverşi şi că de aceea a avut o astfel de reacţie.

Însă, Paramatti susţine că a fost la rândul său înjurat de giuleşteni şi sugerează că reacţia lui Săpunaru a venit pe fondul ”adrenalinei”.

Cum explică Lorenzo Paramatti conflictul avut cu Cristi Săpunaru în urma victoriei cu Rapid

Când s-a terminat meciul, jucătorii de la Rapid au înjurat tot timpul familia mea, când a dat penalty şi când am dat gol, a fost supărat (n.r. Săpunaru).

Am vorbit cu el şi eu am zis <<ce zici, nu zici nimic?>> Şi nimic, asta e pe teren, să fie acolo şi e terminat, nu am nimic cu el, aşa e la fotbal, e adrenalină, e meci important şi atât.

Eu nu am băgat în faţă nimic, nu ştiu cine mi-a dat, m-a prins aşa, dar eu nu am făcut, nu am dat.

Am vorbit, am zis că suntem Craiova, că sunt fericit că am câştigat derby, că e meci important, de tradiţie şi sunt fericit pentru supoerteri că au fost aici.

Eu am fost la vestiare, când am văzut că a început bătaia pe teren am plecat la suporteri şi când am fost la vestiare m-a întrebat (n.r. arbitrul) unde am fost şi mi-a vorbit.

Nu ştiu cine era, dacă era arbitru principal sau arbitru de rezervă, eu am vorbit împreună şi cred că a dat roşu mie şi nu ştiu cine, cred că Săpunaru sau nu ştiu cine.

S-a terminat meciul şi gata, aşa e la fotbal, adrenalină şi pentru glorie”, a declarat Lorenzo Paramatti.

Afla mai multe despre: lorenzo paramatti 

viewscnt
Articole similare