Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Adi Mutu după ce a înregistrat primul eşec la Rapid! ”Au avut trei şuturi pe poartă şi au înscris trei goluri!”

Explicaţiile lui Adi Mutu după ce a înregistrat primul eşec la Rapid! ”Au avut trei şuturi pe poartă şi au înscris trei goluri!”

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut, scor 2-3, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei FC U.Craiova 1948. Este primul eşec înregistrat de Adrian Mutu de când a preluat Rapidul.

Rapid a punctat prin autogolul lui Diallo, din minutul 8, şi penaltiul transformat de Albu, în minutul 90+2. Golurile craiovenilor au fost marcate de Compagno din minutele 44 şi 47, ultimul din penalti, şi Baeten '90+5.

Mutu a transmis la final de meci că este greu de digerat această înfrângere, dar acum trebuie să se concentreze pe următorul meci, contra celor de la Mioveni. Partida este crucială pentru câştigarea play-out-ului. 

 ”Au avut trei şuturi pe poartă şi au înscris trei goluri!”

”Explicaţiile ar fi multe. E o înfrângere greu de digerat, dar avem nevoie şi de duşuri reci pentru a deveni o echipă puternică. Am luat nişte goluri uşoare, dar nu înseamnă nimic. Am avut meciul la mâna noastră. Ăsta e fotbalul, nemilos, de asta e frumos. Trebuie să învăţăm din greşeli şi să mergem înainte.

Au avut trei şuturi pe poartă şi au înscris trei goluri. Ştiam că e o echipă care nu renunţă până la sfârşit. Am luat nişte goluri uşoare care nu se vor mai repeta. Uităm meciul ăsta şi de mâine începem să pregătim foarte bine meciul cu Mioveni.

Preferam să închidem meciul acum, să ne asigurăm primul loc. Nu a fost să fie. Mergem în ultima etapă şi câştigăm la Mioveni.

Este loc de mai bine. Astea sunt lucruri interne pe care le voi discuta cu jucătorii. Am început foarte bine meciul. Primele 30 de minute era doar Rapidul în teren. Momentele dificile ni le-am creat singuri. E important să învăţăm.

Problema a fost pe teren. Nervii şi-au spus cuvântul. Sperăm ca Săpunaru să lipsească doar un meci. A fost o atmosferă extraordinară. Galeria s-a ridicat la cel mai înalt nivel, noi, însă, nu”, a transmis Adi Mutu. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 39, 3. FC Botoşani - 38, 4.FC U Craiova1948 - 34, 5 UTA Arad – 32,  6.  CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 22, 9. Academica Clinceni – -11, 10. Gaz Metan Mediaş – -38.

Afla mai multe despre: rapid-mutu-fc u craiova1948 

viewscnt
Articole similare