Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directorul sportiv al unui club din străinătate a fost prezent la meciul Universitatea Craiova - Sepsi! Ce jucător vrea să transfere

Directorul sportiv al unui club din străinătate a fost prezent la meciul Universitatea Craiova - Sepsi! Ce jucător vrea să transfere

Fotbal intern

Comentarii

Directorul sportiv al unui club din Grecia a fost prezent la duelul dintre Universitatea Craiova şi Sepsi pentru a urmări un jucător pe care este dornic să îl transfere.

La finalul sezonului trecut, Sepsi Sf. Gheorghe a reuşit în premieră să se califice în cupele europene, după ce s-a clasat pe poziţia a patra în Liga 1 şi a câştigat barajul pentru Conference League.

Formaţia pregătită pe atunci de Leo Grozavu trecea prin cele mai bune clipe din scurta sa istorie, iar viitorul părea promiţător pentru covăsneni.

Însă, după un început mai mult decât mediocru în Liga 1, agravat de eliminarea din al doilea tur preliminar al Conference League, împotriva celor de la Sparta Trnava, Sepsi s-a decis să renunţe la serviciile lui Grozavu.

Echipa se afla mult mai aproape de retrogradare decât de play-off atunci, însă venirea lui Cristiano Bergodi s-a dovedit a fi de bun augur, care a retransformat-o pe Sepsi în forţa de sezonul trecut.

Echipa nu doar că a reuşit să prindă al doilea al la rând barajul pentru cupele europene, de această dată din play-out, ci a reuşit şi să se califice în finala Cupei României.

În returul semifinalelor, covănsnenii au dat peste Universitatea Craiova şi au reuşit să se impună atât în tur, la Sfântu Gheorghe, cât şi la Craiova, în retur.

Un jucător al lui Sepsi, pe lista unui club din Grecia

Prezent la al doilea meci dintre cele două, conform presei elene, a fost Akis Petrou, directorul sportiv al PAE Volos, formaţie care a încheiat sezonul pe locul al şaselea în play-out-ul primei ligi din Grecia, al 10-lea din 14 pe tabloul principal.

Formaţia elenă ar fi foarte interesată să îl transfere pe Eder Gonzalez, mijlocaşul iberic de 25 de ani al lui Sepsi, care a fost om de bază pe tot parcursul acestui sezon.

Odată cu încheierea campionatului, planificarea transferurilor la PAE Volos este în plină desfăşurare, directorul tehnic Akis Petrou fiind în zilele trecute în România, unde a urmărit semifinala Cupei Craiova – Sepsi.

Ochii directorului tehnic al PAE Volos, au fost „aţintiţi” asupra spaniolului Eder Gonzalez”, au anunţat jurnaliştii site-ului Taxydromos.

Gonzalez a ratat până acum doar patru meciuri de campionat, în actuala stagiune, şi este cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.

Sosit la Sf. Gheorghe de la Csikszereda, fotbalistul a fost crescut de Mallorca şi a ajuns pentru prima dată în România la Miercurea Ciuc, fiind transferat de la Terrassa, din liga a patra spaniolă.

Afla mai multe despre: eder gonzalez 

viewscnt
Articole similare