Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi nu se ascunde! Sepsi anunţă ce imn va cânta în finala Cupei României: ”Noi suntem secui şi nu o să ne dezicem niciodată de ceea ce suntem”

Laszlo Dioszegi nu se ascunde! Sepsi anunţă ce imn va cânta în finala Cupei României: ”Noi suntem secui şi nu o să ne dezicem niciodată de ceea ce suntem”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi şi FC Voluntari vor disputa finala Cupei României la fotbal, ediţia 2021-2022. Iar echipa care va obţine trofeul va avea dreptul de participare în Conference League.

Laszlo Dioszegi nu se ascund! Sepsi anunţă ce imn va cânta în finala Cupei României: ”Noi suntem secui şi nu o să ne dezicem niciodată de ceea ce suntem”

Sepsi s-a calificat în finala Cupei României pentru a doua oară în ultimii trei ani. În 2020 a pierdut cu 0-1 în faţa lui FCSB, în ultimul act al competiţiei. Dubla victorie cu Universitatea Craiova i-a dus acum pe covăsneni în postura de a juca din nou cu trofeul pe masă, pentru care se vor bate cu Voluntari.

Acum, covăsnenii visează la trofeu cu ochii deschişi. Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi, a dezvăluit atmosfera din cadrul lotului. 

”Ar fi o minune, nu avem o echipă şi o situaţie financiară ca să putem să vorbim despre campioana României. Dar despre Cupa României se poate vorbi. Cred că pornim cu şanse egale. Eu am încredere în băieţi şi consider că putem să facem minunea”, a declarat patronul lui Sepsi. 

Având în vedere situaţia de zilele trecut când hocheiştii din naţionala României, cu trei excepţii, au cântat "imnul Ţinutului Secuiesc", alături de adversarii maghiari, după meciul direct de la Campionatul Mondial, pierdut cu 2-4, Laszlo Dioszegi a fost întrebat dacă echipa sa va cânta imnul României la finala Cupei: ”O să cânt şi imnul României şi o să cânt şi imnul secuilor, fiindcă noi suntem secui şi nu o să ne dezicem niciodată de ceea ce suntem”. 

Incredibil! Provocat să fredoneze imnul României, Eduard Novak a amuţit şi a râs stânjenit: "Una ca asta n-am mai văzut" | VIDEO

Afla mai multe despre: laszlo dioszegicupa romanieisepsi 

viewscnt
Articole similare