Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare majoră de sistem în Cupa României! Cum va arăta din noul sezon: "Este modern"

Schimbare majoră de sistem în Cupa României! Cum va arăta din noul sezon: "Este modern"

Cupa României

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, că implementarea sistemului VAR în România decurge conform graficului şi se află în faza de certificare.

Răzvan Burleanu: "Ne aflăm în ultima fază de certificare a întregului sistem VAR". Ce spune despre noul format al Cupei României

“În ceea ce priveşte implementarea VAR-ului, suntem în grafic. Toate meciurile din Liga 1 din sezonul următor vor beneficia de asistenţă video pentru arbitraj, iar primul meci din România care va beneficia de asistenţă video pentru arbitraj va fi chiar Supercupa României, în 9 iulie. În aceste zile ne aflăm în ultima fază de certificare a întregului sistem VAR. Un reprezentant FIFA se află la Bucureşti pentru certificarea arbitrilor şi a operatorilor, iar la finalul lunii vom avea o nouă vizită din partea FIFA pentru certificarea infrastructurii stadioanelor şi pentru sisteme”, a spus Burleanu.

El a vorbit şi despre faptul că în şedinţa de miercuri Comitetul Executiv al FRF a aprobat un nou format pentru Cupa României.

“Formatul va debuta din următorul sezon. Este un format modern. Pune în valoare regiunile de dezvoltare ale României, prin crearea unor faze regionale, păstrează avantajul echipelor din eşaloanele inferioare sau cu un ranking mai scăzut pentru a juca acasă în anumite faze ale competiţiei, dar propune totodată un sistem de grupe, mult mai atractiv şi mult mai dinamic. Noul format asigură şi creşterea premiilor totale acordate echipelor cu aproximativ 50 la sută chiar din primul sezon”.

Afla mai multe despre: răzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare