Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FC Voluntari care poate decide finala Cupei României: ”Ştim foarte bine că e un jucător foarte bun”

Fotbalistul de la FC Voluntari care poate decide finala Cupei României: ”Ştim foarte bine că e un jucător foarte bun”

FC Voluntari

Comentarii

Cristiano Bergodi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea duelului dintre Sepsi şi FC Voluntari, din finala Cupei României.

Sepsi şi FC Voluntari se pregătesc pentru cea de a doua finală de Cupa României din istorie pentru ambele cluburi, care va avea loc joi, de la ora 20:30, în direct, pe Orange Sport.

Dacă formaţia ilfoveană a reuşit să se impună din prima încercare, câştigând trofeul împotriva Astrei, la penalty-uri, în 2017, Sepsi a pierdut unica finală pe care a prins-o.

Covăsnenii au fost înfrânţi, în 2020, 1-0 de FCSB în ultimul act al Cupei României şi îşi propun câştigarea primului trofeu din istoria de 11 ani a echipei.

Înaintea duelului, Cristiano Berogdi şi Bogdan Mitrea au prefaţat partida, iar tehnicianul italian a dezvăluit că echipa sa a analizat jocul lui FC Voluntari.

Formaţia ilfoveană are între buturi nu doar unul dintre cei mai promiţători portari din Liga 1, dar şi unul dintre cei mai buni.

Mihai Popa a apărat toate cele trei penalty-uri înfruntate în acest sezon, împotriva lui Kevin Luckassen, Adi Petre şi Ciprian Deac, şi a blocat patru din cele nouă înfruntate în carieră.

Fotbalistul de la FC Voluntari care poate decide finala Cupei României

Aşadar, întrucât meciul ar putea ajunge la lovituri de departajare, Cristiano Bergodi i-a pus pe jucătorii săi să se pregătească pentru loviturile de la 11 metri, punctând că un portar ca Popa poate decide meciul.

Noi ne-am pregătit pentru penalty-uri, că se poate întâmpla orice şi ştim foarte bine că Popa e un jucător tânăr şi un portar foarte bun, care apără.

Eu sper că se poate câştiga meciul în 90 de minute sau 120 de minute, dar suntem pregătiţi şi pentru penalty-uri. O finală nu se joacă, se câştigă”, a declarat Cristiano Bergodi.

Ajuns la Voluntari la începutul acestui sezon, Mihai Popa a evoluat în 37 de partide pentru formaţia ilfoveană şi a încasat doar 33 de goluri.

În vârstă de numai 21 de ani, s-a vorbit despre o posibilă convocare a portarului la naţională.

Afla mai multe despre: mihai popa 

viewscnt
Articole similare