Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am atins un obiectiv". Cristiano Bergodi, mesaj pentru fotbaliştii lui Sepsi înainte de finala Cupei României

"Am atins un obiectiv". Cristiano Bergodi, mesaj pentru fotbaliştii lui Sepsi înainte de finala Cupei României

Cupa României

Comentarii

Tehnicianul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi nu trebuie să simtă asupra lor o presiune la finala Cupei României, ci să se bucure de atmosferă şi de fotbal.

Bergodi, înainte de finala Cupei României: "Nu trebuie să avem presiune. Să ne bucurăm de fotbal"

“Ne bucurăm că suntem aici, în finală. Am atins un obiectiv, cred că nimeni nu s-a gândit că puteam ajunge în finală. E meritul băieţilor şi ne bucurăm mult. O finală foarte grea, întâlnim o echipă incomodă şi bună. Dar noi suntem bine pregătiţi şi vrem să ne bucurăm de această atmosferă. Sper să fie multă lume la stadion. Nu trebuie să avem presiune, pentru că e o finală, se poate întâmpla orice. Trebuie să ne bucurăm de fotbal”, a spus Bergodi.

Căpitanul echipei Sepsi, Bogdan Mitrea, speră că el şi colegii săi se vor prezenta bine din toate punctele de vedere. “Am avut un parcurs destul de dificil în Cupă. Mai avem un pas. Suntem bucuroşi că am ajuns până aici, sper să şi câştigăm. O să fie o partidă complicată. Sper să fim bine din toate punctele de vedere. Am început sezonul dezastruos şi l-am încheiat perfect. Iniţial ne-am gândit la play-off şi Cupa României nu era obiectiv principal. Un trofeu ar fi ceva nemaipomenit pentru noi. Cred că asta o să facă diferenţa, cine îşi stăpâneşte mai bine emoţiile”, a afirmat Mitrea.

Finala Cupei României, dintre Sepsi şi FC Voluntari, este programată, joi, de la ora 20.30, pe Stadionul Rapid-Giuleşti.

Afla mai multe despre: cristiano bergodisepsi 

viewscnt
Articole similare