Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii la FCSB! O nouă perlă se alătură: ”Titular de sezonul viitor” | EXCLUSIV

Surpriză de proporţii la FCSB! O nouă perlă se alătură: ”Titular de sezonul viitor” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că FCSB se va baza pe încă o perlă de sezonul viitor.

În ultimii ani, FCSB a devenit una dintre echipele din Liga 1 cu cele mai tinere loturi, alături de Farul şi rivala Dinamo.

Filozofia de recrutare a echipei lui Gigi Becali se bazează pe aducerea a jucători promiţători de la alte echipe din România, pe care să îi vândă apoi pentru un profit.

Pentru ca aceştia să primească oferte importante, desigur, fotbaliştii trebuie să prindă minute, motiv pentru care în primul 11 al FCSB-ului se regăsesc deja diverşi tineri, atât transferaţi, cât şi din propria pepinieră.

Tavi Popescu (19 ani), Adrian Şut (23 de ani), Ştefan Târnovanu (22 de ani) şi Andrei Cordea (22 de ani) sunt oameni de bază la Bucureşti, în timp ce şi Ianis Stoica (19 ani) şi Ovidiu Perianu (20 de ani) au prins un număr considerabil de minute în ultimii ani.

Acestora urmează să li se alătură o nouă perlă, de doar 17, jucător pe care MM Stoica îl vede un posibil titular de sezonul viitor.

O nouă perlă se alătură primei echipe a FCSB-ului

Alexandru Musi a crescut în academia FCSB-ului şi, deşi nici nu este major încă, a apucat să însumeze 10 apariţii pentru club, jucând 280 de minute, în care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Musi a fost utilizat majoritar la echipa secundă în această stagiune, dar va avea şansa să se impună la prima echipă din sezonul viitor, pe unul dintre posturile din atac, a anunţat MM Stoica.

De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi. Acum, fiind meciurile astea cu miză, s-a considerat că e destul de crud, dar eu chiar cred că Musi poate să joace titular la noi, acum.

(n.r. pe ce poziţie consideri că aţi avea nevoie de un transfer?) Poate că un jucător de picior stâng, atacant lateral dreapta, care să-l dubleze pe Cordea, da, poate mi-aş dori”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare