Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş şi-a anunţat plecarea de la Voluntari! Atac dezlănţuit al fundaşului la adresa conducerii: ”Ce s-a promis de ce nu-mi dai?”

Gabi Tamaş şi-a anunţat plecarea de la Voluntari! Atac dezlănţuit al fundaşului la adresa conducerii: ”Ce s-a promis de ce nu-mi dai?”

FC Voluntari

Comentarii

Gabi Tamaş şi-a anunţat intenţia de a pleca de la FC Voluntari, după ce conducerea şi-a încălcat promisiunile pe care le avea faţă de jucători.

Gabi Tamaş a fost providenţial pentru FC Voluntari în acest sezon şi a ajutat echipa să se califice în premieră în play-off-ul Ligii 1.

Ilfovenii au reuşit săse califice şi în careul de aşi al Cupei României şi au făcut un pas important spre finală, după ce au învins-o pe FC Argeş cu 2-0 în prima manşă a semifinalelor.

Voluntari a reuşit să facă reală performanţă în acest sezon, iar jucătorilor le fuseseră promise anumite bonusuri dacă vor îndeplini obiectivele atinse.

Fiind de părere că şefii clubului şi-au încălcat promisiunile faţă de el, Gabi Tamaş şi-a anunţat intenţia de a pleca de la FC Voluntari.

Fostul internaţional român a lansat un atac dezlănţuit la adresa conducerii ilfovenilor, spunând că ”cuvântul e cuvânt” şi că şefii clubului nu s-au ţinut de promisiunile făcute.

Gabi Tamaş şi-a anunţat plecarea de la FC Voluntari

Am avut câteva discuţii cu ei (n.r. reprezentanţii lui FC Voluntari), dar, sincer să vă spun, eu mă gândesc să plec de la echipă.

I-am ajutat cât am putut, sper că îşi dau seama, dar pentru mine cuvântul e cuvânt şi am văzut că nu există cuvânt la această echipă.

Îi ajut la fiecare meci, dau totul, îmi rup picioarele dacă vor, că n-am treabă. Dacă îmi rup picioarele mă las de fotbal.

Ăsta-s eu. Eu când pun osul la bătaie îl pun până la capăt, dar cuvântul meu este cuvântul meu.

Nu mă răzgândesc. Mie îmi trebuie linişte la vârsta mea, nu îmi trebuie stres şi nervi. Eu nu joc fotbal să intru în spital.

Dacă vrei să îţi dau totul… eu ţi l-am dat, dă-mi şi tu promisiunea. Ce s-a promis de ce nu îmi dai?

Nu mi se pare normal şi nu este singurul club din România unde am văzut aşa.

Dacă nici performanţa nu se plăteşte, atunci hai să plătim eşecul”, a declarat Gabi Tamaş pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare