Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Jugen Klopp a semnat! Acord până în 2026

OFICIAL | Jugen Klopp a semnat! Acord până în 2026

Liverpool

Comentarii

Joi, Liverpool a anunţat oficial prelungirea contractului lui Jurgen Klopp până în 2026.

Ajuns la Liverpool în 2015, pe când echipa se zbătea să prindă un loc în Europa League, Jurgen Klopp reprezintă cea mai bună mutare realizată de ”cormorani” în ultimul deceniu.

Neamţul i-a adus lui Liverpool primul trofeu Premier League din istoria, echipa nemaicâştigând titlul după restructurearea ligii, din 1992, şi primul trofeu Champions League din 2005 încoace.

Aflată într-o luptă crâncenă pentru titlu cu Manchester City, Liverpool a câştigat deja Cupa Ligii în acest sezon, s-a calificat în finala Cupei Angliei şi se află şi la un pas de final Champions League, după victoria 2-0 din tur cu Villarreal.

În urma acesteia, clubul a anunţat prelungirea de contract al neamţului, că cele două părţi ajungând la un acord până în 2026.

Jurgen Klopp a reacţionat în urma anunţului şi a dezvăluit pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru club în anii petrecuţi pe Merseyside.

Jugen Klopp a semnat

"Când proprietarii mi-au adus la cunoştinţă posibilitatea de a reînnoi, mi-am pus întrebarea la care am meditat în mod public.

Am energia şi starea emoţională necesare pentru a da din nou din mine ceea ce acest loc uimitor cere de la persoana din biroul managerului?

N-am avut nevoie de prea mult timp pentru a răspunde cu adevărat. Răspunsul a fost foarte simplu... sunt îndrăgostit şi mă simt bine aici.

Sunt atât de multe lucruri de iubit în acest loc. Ştiam asta înainte de a veni, am ajuns să o cunosc şi mai bine după ce am ajuns şi acum o cunosc mai mult ca niciodată.

Ca orice relaţie sănătoasă, trebuie să fie întotdeauna o stradă cu două sensuri, trebuie să fii potrivit unul pentru celălalt.

Sentimentul că suntem absolut potriviţi unul pentru celălalt este ceea ce m-a adus aici în primul rând şi de aceea am prelungit anterior.

Există încă o prospeţime în ceea ce ne priveşte ca grupare şi acest lucru mă energizează.

De când sunt aici, proprietarii noştri au fost incredibil de angajaţi şi energici în legătură cu acest club şi este clar că în acest moment se aplică la viitorul nostru, mai mult decât am ştiut vreodată. S

untem un club care se mişcă în mod constant în direcţia corectă. Avem o idee clară despre ceea ce ne dorim, avem o idee clară despre cum încercăm să o realizăm.

Aceasta este întotdeauna o poziţie excelentă de la care să porneşti", a declarat Jurgen Klopp, conform BBC.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare