Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Jurgen Klopp pentru jucătorii săi. Ce apreciază managerul lui Liverpool la Villarreal: "Ştie să facă asta foarte bine"

Avertismentul lui Jurgen Klopp pentru jucătorii săi. Ce apreciază managerul lui Liverpool la Villarreal: "Ştie să facă asta foarte bine"
Comentarii

Liverpool s-a impus cu 2-0 în meciul cu Villarreal şi a luat o opţiunea serioasă pentru calificarea în finala Ligii Campionilor.

"Maturitatea face parte din calităţile noastre şi trebuie să rămânem pozitivi. Dar cel mai bine, pentru retur, va fi să uităm de acest 2-0 în tur, să ne spunem că suntem la 0-0 şi să încercăm să câştigăm în retur.

Trebuie să fim conştienţi că treaba nu este terminată. Suntem la 2-0 la pauză şi va trebui să rămânem sută la sută concentraţi, să păstrăm o atitudine bună, care nu este aceea de a ne apăra indiferent de ce va fi. La ei va fi o ambianţă dificilă, vor da totul, ei se luptă tot timpul.

Ce îmi place la Villarreal este că iese de sub presiune, ştie să devină o ameninţare cu pase potrivite. Am mobilizat mulţi jucători ca să recuperăm mingea şi atunci când nu o recuperam, ne găseam în offside. Dar am făcut ce trebuia până la urmă", a declarat Jurgen Klopp.

Liverpool a luat o opţiune pentru finala Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Villarreal cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri seara, pe Anfield, în prima manşă a semifinalelor.

Liverpool s-a impus prin autogolul lui Pervis Estupinan (53) şi reuşita lui Sadio Mane (55).

Manşa secundă se va disputa pe Estadio de la Ceramica, în data de 3 mai.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare