Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu a anunţat plecarea celui mai valoros jucător de la Voluntari! Fotbalistul a semnat cu o altă echipă din Liga 1: ”Îi mulţumesc”

Liviu Ciobotariu a anunţat plecarea celui mai valoros jucător de la Voluntari! Fotbalistul a semnat cu o altă echipă din Liga 1: ”Îi mulţumesc”galerie foto

FC Voluntari

Comentarii

În urma celui mai de succes sezon din scurta istorie a clubului, FC Voluntari a fost nevoită să îşi ia rămas bun de la cel mai valoros jucător al echipei, Ion Gheorghe, care părăseşte formaţia liber de contract după patru sezoane.

FC Voluntari se află la finalul celui mai de succes sezon din istoria clubului şi deja a obţinut cea mai bună clasare de până acum, indiferent de unde încheie stagiunea.

Precedent, echipa nu se mai califcase în play-off, ci era obişnuită să se lupte împotriva retrogradării, de mai multe ori menţinundu-se în prima ligă graţie barajului.

Singurele reale performanţe ale echipei precedente avuseseră loc în 2017, când Voluntari reuşise că cucerească mai întâi Cupa României, iar apoi Supercupa.

Pe lângă clasarea în play-off în actuala stagiune, formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu a reuşit şi să prindă finala Cupei României, urmând să dea peste Sepsi în ultimul act, joi.

Totuşi, Voluntari nu se va putea baza pe cel mai valoros jucător al echipei, Ion Gheorghe (22 de ani), care a semnat oficial cu noua echipă, după ce a intrat în ultimele luni de contract.

Motivul pentru care acesta este indisponibil, a anunţat Liviu Ciobotariu, este deoarece Gheorghe a semnat chiar cu Sepsi, nu cu Farul, aşa cum era iniţial anunţat.

Liviu Ciobotariu a anunţat plecarea celui mai valoros jucător de la Voluntari

Aşadar, pentru ”a îl proteja”, tehnicianul formaţiei ilfovene s-a decis să nu îl includă pe internaţionalul român de tineret în lotul pentru finala Cupei României.

Avem un singur jucător indisponibil, Ion Gheorghe, care a semnat cu Sepsi. Am avut o discuţie cu el, n-am vrut să-l expun.

Era foarte greu şi pentru el şi pentru mine, se putea întâmpla orice. Dacă n-am fi jucat finala cu Sepsi, 100% îl luam în calcul.

Îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru echipa noastră, ne-a ajutat în multe meciuri, a fost decisiv”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Cotat la 1,3 milioane de euro de transfermarkt, Ion Gheorghe este cel mai valoros jucător de la FC Voluntari, urmat de Vadim Raţă, 1,2 milioane de euro, Constantin Budescu, 1,1 milioane de euro şi Mihai Popa şi Ricardingo, 800.000 de euro.

În urma celui mai bun sezon din istorie, mai multe plecări importante sunt aşteptate la Voluntari.

Afla mai multe despre: ion gheorghe 

viewscnt
Articole similare