Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Exod” la o formaţie din play-off! 15 jucători, OUT la finalul sezonului. Doi dintre ei ajung la CFR

”Exod” la o formaţie din play-off! 15 jucători, OUT la finalul sezonului. Doi dintre ei ajung la CFR

Fotbal intern

Comentarii

Revelaţia Ligii 1 se pregăteşte pentru plecări în masă la finalul actualului sezon, cu contractele a 15 jucători pe punctul de a expira.

Actualul sezon al Ligii 1 a oferit mai multe surprize, unele plăcute, altele neplăcute, dar niciuna mai mare decât performanţa reuşită de FC Voluntari.

Formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu a reuşit să încheie sezonul regular pe poziţia a şasea şi se află în prezent pe locul patru în play-off şi la un pas de finala Cupei României.

Formaţia ilfoveană are mari şanse să prindă un loc de Conference League, fie dacă reuşeşte să câştige Cupa, fie prin intermediul campionatului.

Dacă Universitatea Craiova va cuceri Cupa, atunci ocupanta locului patru din Liga 1 va disputa barajul pentru cupele europene, împotriva uneia dintre Rapid, Sepsi sau Botoşani.

În ciuda performanţelor reuşite pe teren, situaţia în culise la Voluntari nu este la fel de bună.

Conform playsport.ro, 15 jucători se află pe final de înţelegere cu clubul, iar câţiva dintre aceştia au confirmat că vor părăsi formaţia ilfoveană la finalul sezonului.

”Exod” la o formaţie din play-off

Denis Ciobotariu şi Ulrich Meleke sunt aproape de finalul împrumutului la Voluntari şi vor reveni la CFR Cluj, în timp ce Ion Gheorghe, cel mai valoros jucător al ilfovenilor, a anunţat că va pleca în vară.

Pe lângă aceştia, şi Gabi Tamaş, Adam Nemec, Marius Briceag, Cosmin Achim, Mihai Popa, Igor Armaş, Lukas Droppa, Constantin Budescu, Alexandru Vlad, Victor Rîmniceanu, Marcelo Lopes şi Ricardinho ajung la final de contract.

Gabi Tamaş a anunţat la rândul său că nu va continua la Voluntari, nemulţumit de conducere, în timp ce Budescu ar putea ajunge la Petrolul, iar jucători precum Mihai Popa şi Igor Armaş cu siguranţă nu vor duce lipsă de oferte.

"La finalul sezonului plec şi eu. Eu sunt împrumutat aici. Sunt mulţi jucători care îşi termină contractul din câte am înţeles.  

Mi-aş dori să ia CFR campionatul, asta rămâne de văzut. Mi-aş dori, că e şi în beneficiul meu", dezvăluia Denis Ciobotariu în urmă cu câteva săptămâni.

Afla mai multe despre: voluntari 

viewscnt
Articole similare