Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Indiciu despre următoarea destinaţie a lui Budescu? Unde a fost surprins ”Magicianul”, care rămâne liber de contract în vară

Indiciu despre următoarea destinaţie a lui Budescu? Unde a fost surprins ”Magicianul”, care rămâne liber de contract în vară

FC Voluntari

Comentarii

Constantin Budescu a fost prezent la meciul unei formaţii din România, cât se recuperează din accidentarea suferită în aprilie.

Ajuns în iarnă la FC Voluntari, Constantin Budescu a fost introdus uşor, uşor în primul 11 al formaţiei lui Liviu Ciobotariu, devenind treptat om de bază al ilfovenilor.

Însă, doar 11 partide a reuşit să însumeze ”Magicianul” până să se accidenteze, la începutul lunii, aprilie, la un meci împotriva Farului.

Budescu a suferit o ruptură de tendon, care avea să îl ţină în afara gazonului pentru restul stagiunii.

Întrucât semnase o înţelegere pe doar jumătate de sezon cu trupa ilfoveană, internaţionalul român se apropie de finalul contractului cu Voluntari şi are şanse mari să părăsească echipa în vară.

Recuperându-se după accidentarea suferită, Constantin Budescu a fost surprins, luni, la meciul dintre Petrolul şi Chiajna, care i-a readus pe ploieşteni în Liga 1.

Crescut la formaţia prahoveană, mijlocaşul ofensiv a recunoscut în mai multe rânduri că şi-ar dori să revină la fosta sa echipă.

Iar, după promovarea în Liga 1, momentul este perfect pentru Budescu să să întoarcă la formaţia sa de suflet.

Indiciu despre următoarea destinaţie a lui Budescu?

La final mi se termină contractul, am vorbit înainte şi după accidentare de prelungirea contractului (n.r. cu FC Voluntari).

Am zis să stau puţin să mă liniştesc cu această accidentare şi vom discuta, nu cred că se pune problema.

Deocamdată situaţia e neclară la Petrolul, totul depinde de această promovare. O să fiu liber de contract, ca să spun aşa.

Cei de la Petrolul nu ştiu ce o să facă, nu am discutat nimic cu ei. Eu am spus că visul eu ar fi să-mi închei cariera acolo, practic acolo sunt acasă.

Acum rămâne de văzut dacă se va întâmpla asta”, spunea Constantin Budescu, în martie, pentru sport.ro.

Conducerea Petrolului a mai afirmat în trecut că şi-ar fi dorit să îl aducă pe Budescu la club, chiar şi în Liga 2, în ciuda salariului semnificativ pe care l-ar cere acesta.

Însă, în această vară, Budescu ar putea reveni la echipa unde a crescut, locuind şi în prezent chiar în Ploieşti.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare