Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, după ce s-a glumit că ar merita să primească licenţa de antrenor: ”Dumnezeu mi-a dat înţelepciunea să aleg jucătorii, nu ai nevoie de inteligenţă tactică”

Gigi Becali, după ce s-a glumit că ar merita să primească licenţa de antrenor: ”Dumnezeu mi-a dat înţelepciunea să aleg jucătorii, nu ai nevoie de inteligenţă tactică”

FCSB

Comentarii

Introducerea lui Ivan Mamut pe finalul duelului cu Universitatea Craiova le-a adus celor de la FCSB trei puncte cruciale în Bănie.

FCSB avea nevoie disperată de o victorie împotriva celor de la Universitatea Craiova pentru a se putea menţine în lupta pentru titlu.

CFR Cluj tocmai trecuse cu 6-0 de FC Argeş, iar doar un rezultat pozitiv ar fi menţinut speranţele că roş-albaştri vor putea cuceri titlul la finalul sezonului.

Însă, după 80 de minute de joc fără prea multe ocazii importante, părea că partida are să se încheie 0-0, spre disperarea celor de la FCSB.

Apoi a lovit Ivan Mamut. Croatul, care nu marcase niciun gol în tricoul roş-albaştrilor, a înscris cu călcâiul şi le-a adus toate punctele elevilor lui Toni Petrea.

În urma meciului, Dumitru Dragomir a glumit că dacă Gigi Becali a ordonat ca atacantul croat să fie introdus, atunci merită licenţă.

Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licenţa. E mai bun ca toţi din ţară. Dacă el l-a scos pe Stoica şi l-a băgat Mamut... a fost o schimbare demenţială, extraordinară.

Toate schimbările făcute de Steaua (n.r. FCSB) au intrat bine”, spunea Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Gigi Becali, după ce s-a glumit că ar merita să primească licenţa de antrenor

Latifundiarul i-a răspuns fostului şef de la LPF şi a afirmat că nu el este responsabil pentru victoria seznaţională obţinută, ci Dumnezeu, pentru că i-a dat inspiraţie să aleagă jucătorii.

”(n.r. - dacă l-a mulţumit evoluţia lui Tavi Popescu) Aseară, nu. A avut o evoluţie foarte slabă aseară. Parcă nu mai are vigoarea aia a lui. Aseară nu a fost în apele lui. Dar dacă el nu merge, şi echipa gâfâie.

(n.r. - despre afirmaţia lui Dumitru Dragomir) E, nu e asta. A făcut Dumnezeu de mi-a dat înţelepciunea să aleg jucătorii. Iar când alegi jucătorii nu ai nevoie de prea mare inteligenţă tactică pentru că joacă jucătorii.

N-ai văzut, oriunde îl bagi pe Tănase, joacă orice. Poate juca şi fundaş central, că iese cu mingea din apărare.

Şi dacă am avut înţelepciunea şi am ales jucătorii, bineînţeles că pot juca pe orice post, nu că fac eu, licenţă şi... bine, glumea Mitică.

Eu am nişte principii de viaţă pe care nu poate să mi le scoată nimeni... eu ştiu că stăpânul trebuie să-şi ghidoneze el avuţia lui.

Şi dacă îţi dau un salariu şi plătesc un antrenor cu 10, 20, 30.000 pe lună... Dar o să spună că occidentul, ce treabă am eu cu occidentul, eu sunt ordox creştin.

Şi Hristos zice că stăpânul trebuie să scoată calul din noroi. Adică când se împotmoleşte căruţa, stăpânul îl scoate, pentru că slujitorul vrea să-l scoată, dar nu îşi dă silinţa aşa de tare.

Pe mine să nu mă luaţi cu occidentul, la mine aşa este”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare