Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldinho, în România pentru un meci demonstrativ: ”Ar urma să fie organizat în luna august”

Ronaldinho, în România pentru un meci demonstrativ: ”Ar urma să fie organizat în luna august”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Ronaldinho ar urma să fie invitat în România pentru un meci demonstrativ, în august.

Ronaldinho este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din istorie, graţie tehnicii sale incredibile şi zâmbetului pe care îl avea mereu pe faţă când se afla pe gazon.

Brazilianul a făcut milioane de oameni să iubească fotbalul şi a făcut istorie alături de Barcelona şi naţionala sa, câştigând Campionatul Mondial şi Liga Campionilor.

Câştigător al Balonului de Aur în 2006, Ronaldinho a petrecut ani buni la cel mai înalt nivel, dar a avut parte de un declin brusc după plecarea de pe Camp Nou.

Decarul formaţiei blaugrana a fost ”împins” să plece de la club, pentru a li se face loc tinerelor staruri din La Masia, şi a semnat cu AC Milan.

După un prim sezon de senzaţie în Italia, afectat tot mai mult de probleme pe care le avea în afara terenului, forma lui Ronaldinho s-a deteriorat, iar acesta a fost nevoit să plece şi de pe San Siro.

Fostul Balon de Aur a mai trecut pe la Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro şi Fluminense înainte de a se retrage, iar în prezent câştigă sume importante graţie multiplelor contracte de sponsorizare pe care le are.

Ronaldinho este şi un ambasador al teqball, un nou gen de tenis de masă, care se joacă însă cu o minge de fotbal, cu piciorul, pe o masă înlcinată în părţi.

Ronaldinho, în România pentru un meci demonstrativ

Mai multe echipe din lume au mese de teqball la bazele de antrenament, iar sportul creşte în popularitate de la an la an.

Eric, fost jucător emblematic al lui Gaz Metan şi străinul cu cele mai multe goluri în Liga 1, este la rândul său pasionat de teqball şi, devenit recent la rândul său ambasador al sportului, a dezvăluit un plan senzaţional.

În prezent, se poartă discuţii pentru organizarea unui meci demonstrativ de teqball între Eric şi Ronaldinho, care ar urma să aibă loc în România, spre sfârşitul verii.

E un sport care îţi dă tehnică, viteză, viteză de gândire. Momentan, ungurii sunt cei mai buni la acest sport. Avem şi noi un român care este pe primele locuri în lume.

Este un sport în creştere, apreciez invitaţia primită. Se vorbeşte de un meci între mine şi Ronaldinho, ambasador global al Teqball, care ar urma să fie organizat în ţară, în luna august”, a declarat Eric, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: ronaldinho 

viewscnt
Articole similare