Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a Barcelonei se înclină în faţa lui Karim Benzema: ”Merită să câştige Balonul de Aur”

O legendă a Barcelonei se înclină în faţa lui Karim Benzema: ”Merită să câştige Balonul de Aur”

Real Madrid

Comentarii

Dani Alves a vorbit la superlativ despre Karim Benzema şi a afirmat că jucătorul marii rivale merită să câştige Balonul de Aur.

Karim Benzema a jucat mult timp în umbra lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, fiind nevoit să faciliteze mai degrabă reuşitele lusitanului decât cele proprii.

Odată cu despărţirea cvintuplului Balon de Aur de Real Madrid, francezul cu origini algeriene a devenit omul principal al Realului, coducând formaţia madrileană către titlu încă din primul sezon fără Ronaldo.

Era de aşteptat ca prestaţiile lui Benzema să scadă cu timpul, din pricina vârstei, însă fix opusul a avut loc în actuala stagiune.

Karim Benzema traversează cea mai bună perioadă din carieră şi este printre favoriţii să câştige Balonul de Aur, cu mult în faţa lui Cristiano Ronaldo sau Leo Messi.

Atacantul de 34 de ani este jucătorul cu cele mai multe goluri şi cele mai multe pase decisive din LaLiga şi a cucerit deja campionatul spaniol alături de Real.

Însă, trofeul cu adevărat important pentru Real Madrid este Liga Campionilor, iar Benzema a reuşit să o conducă pe Real oarecum surpinzător către finală.

O legendă a Barcelonei se înclină în faţa lui Karim Benzema

Conduşi la general într-un anumit moment şi de PSG, şi de Chelsea. şi de Manchester City, Karim Benzema a fost crucial în revenirile madrilenilor şi se pregăteşte acum pentru ultimul act.

Rival al francezului o bună parte din cariera sa, Dani Alves se înlcină în faţa atacantului Realului. Legenda Barcelonei este de părere că Benzema ar merita să câştige Balonul de Aur, mai ales dacă aduce pe Bernabeu al 14-lea trofeu Champions League.

"Benzema are totul pentru a câştiga Balonul de Aur, pentru ceea ce face. Dar Liga Campionilor va conta foarte mult.

Dacă o să câştige trofeul, va fi un candidat serios la Balonul de Aur, deşi există şi alte nume.

La City, la Liverpool… sunt jucători care se pot lupta. L-ar câştiga pentru că a dus-o pe Real Madrid pe alte culmi, în ceea ce priveşte jocul. Îl merită!”, a spus Dani Alves, conform marca.com.

Afla mai multe despre: karim benzema 

viewscnt
Articole similare