Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thierry Henry şi-a ales favoriţii la Balonul de Aur. Legendarul francez l-a trecut cu vederea pe Mohamed Salah

Thierry Henry şi-a ales favoriţii la Balonul de Aur. Legendarul francez l-a trecut cu vederea pe Mohamed Salah
Comentarii

Thierry Henry şi-a ales favoritul la Balonul de Aur şi a explicat care trebuie să fie cei trei finalişti.

Legendarul Thierry Henry şi-a exprimat părerea cu privire la câştigătorul Balonului de Aur din 2022. 

Pentru premiul din acest an va fi o nouă luptă între Real Madrid şi Liverpool. Cele două formaţii se vor întâlni şi în finala Ligii Campionilor de la Paris, pe 28 mai. 

Thierry Henry şi-a ales favoriţii la Balonul de Aur. Legendarul francez l-a trecut cu vederea pe Mohamed Salah 

Karim Benzema, Mohamed Salah şi Sadio Mane sunt favoriţii pentru a primi prestigiosul trofeu individual în 2022. Toţi cei trei fotbalişti sunt aşteptaţi să înceapă din primul minut duelul de pe Stade de France.

Thierry Henry merge pe mâna lui Benzema drept câştigător al Balonului de Aur. Atacantul lui Real Madrid este golgheterul la zi din La Liga şi Liga Campionilor, acolo unde a fost decisiv în fiecare fază eliminatorie. Recent, s-a încoronat şi campion al Spaniei cu formaţia madrilenă.

În privinţa locului doi, Henry îl vede favorit pe Mane, în dauna coechipierului său Salah. Cei doi africani au fost decisivi pentru Liverpool în acest sezon, fie în campionat, fie în Liga Campionilor.

Totuşi, Mane a strălucit şi pe plan internaţional, acolo unde a făcut-o pe Senegal la campioană a Africii şi a dus-o la Campionatul Mondial din Qatar. Ambele meciuri decisive au fost tranşate în faţa Egiptului condus de Salah.

Astfel, din aceste motive, legendarul Henry, fostul component al celor de la Arsenal şi FC Barcelona, consideră că Benzema şi Mane sunt favoriţii pentru Balonul de Aur, cu un avantaj pentru atacantul Realului.

”Dacă te gândeşti la finală şi ca să o faci şi mai mare, cei doi favoriţi la Balonul de Aur sunt Sadio Mane şi Karim Benzema.

Asta va adăuga un pic de condiment în plus. Încă cred că Benzema este înainte, dar dacă Mane câştigă cu Liverpool şi fac cvadrupla, ar fi un caz destul de puternic. Ar fi grozav pentru Africa, dar eu încă merg cu Benzema”, a declarat Henry, pentru CBS Sports.

În cariera sa de fotbalist, Thierry Henry a fost de două ori pe podiumul Balonului de Aur. În 2003 a ieşit pe locul doi, iar în 2006 a încheiat pe poziţia a treia.

Afla mai multe despre: henrybenzemamanesalahbalon de aur 

viewscnt
Articole similare