Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mesaje au transmis Ianis Hagi şi Valentin Cojocaru după calificarea în finalele Europa League şi Conference League

Ce mesaje au transmis Ianis Hagi şi Valentin Cojocaru după calificarea în finalele Europa League şi Conference League
Comentarii

Ianis Hagi (Glasgow Rangers) şi Valentin Cojocaru (Feyenoord) au postat mesaje în social media după ce echipele lor s-au calificat, joi seară, în finala Ligii Europa, respectiv în finala Conference League.

“Ce seară specială, de la tristeţea pierderii sufletului vestiarului la fericirea finalizării măreţe a lui John... Ibrox baby, este ceva diferit! Ne vedem la Sevilla...”, a scris Ianis Hagi pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)

Valentin Cojocaru a postat şi el o fotografie pe Instagram, cu menţiunea: “Seară de neuitat la Marsilia”.

Formaţiile Glasgow Rangers şi Eintracht Frankfurt s-au calificat, joi seară, în finala Ligii Europa, trecând în semifinale de Leipzig, respectiv West Ham. Rangers, fără Ianis Hagi, care este accidentat, a învins Leipzig cu scorul de 3-1 în returul semifinalelor, după ce în tur scorul a fost 1-0 pentru Leipzig. Eintracht Frankfurt s-a calificat după ce a învins, pe teren propriu, scor 1-0, echipa West Ham, în meciul retur din semifinale. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Eintracht Frankfurt. Finala se va disputa în 18 mai, la Sevilla.

AS Roma şi Feyenoord s-au calificat în finala Conference League, trecând în semifinale de Leicester City, respectiv Olympique Marseille. Feyenoord, echipă la care este legitimat Valentin Cojocaru, a remizat în deplasare cu Marseille, scor 0-0, în returul semifinalelor. Cojocaru a fost rezervă. AS Roma a învins acasă, cu scorul de 1-0, Leicester City. În tur, scorul a fost 1-1. Finala se va disputa în data de 25 mai, la Tirana.

Afla mai multe despre: ianis hagivalentin cojocarueuropa leagueconference league 

viewscnt
Articole similare