Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius, OUT de la FCSB! Un ”tricolor” îi ia locul: două milioane de euro pentru transferul său

Vinicius, OUT de la FCSB! Un ”tricolor” îi ia locul: două milioane de euro pentru transferul săugalerie foto

FCSB

Comentarii

Vinicius se apropie de finalul drumului la FCSB după doar un an, iar Gigi Becali a decis cine îi va lua locul.

În vara lui 2021, nemulţumit de prestaţiile apărătorilor săi centrali de la finele sezonului trecut, Gigi Becali a ”spart banca” pentru mai mulţi fundaşi.

Stipe Vucur, Alex Creţu şi Vinicius au fost aduşi la FCSB de latifundiar, însă doar brazilianul a reuşit să reziste mai mult de două luni la Bucureşti.

Titular de drept la începutul stagiunii, fostul veteran al CFR-ului şi-a pierdut treptat locul în primul 11, iar, în prezent, cuplul Miron - Creţu este cel preferat de Petrea.

Cu un salariu de aproximativ 15.000 de euro pe lună, Gigi Becali este dornic să ”scape” de Vinicius la finalul actualei stagiuni, mai ales că acesta urmează să împlinească 38 de ani.

Dacă remuneraţia nu ar fi fost cea mai mare problemă pentru FCSB, ce l-a convins pe Becali să renunţe la fundaş este fizicul său, care nu mai este la acelaşi nivel ca în anii trecuţi.

Plecarea sa de la Bucureşti îi va lăsa pe roş-albaştri fără descoperiţi în centrul apărării, astfel că un înlocuitor va fi necesar.

Iar Gigi Becali ar avea deja în vedere jucătorul pe care îl va readuce la club pentru a îi lua locul experimentatului fundaş care a câştigat patru titluri alături de CFR.

Vinicius, OUT de la FCSB

Conform Fanatik, patronul FCSB-ului plănuieşte să îl folosească pe Dragoş Nedelcu pe postul de fundaş central, odată ce acesta va reveni din împrumutul său.

Deşi nu îşi doreşte să joace pe acest post, actualul fotbalist al Farului considerându-se mai degrabă un închizător, Becali încă este de părere că acesta poate da un randament foarte bun în centrul apărării.

Împrumutat la Dusseldorf la începutul acestui sezon, Nedelcu a fost utilizat de nemţi tot pe postul de fundaş şi a recunoscut că ar fi preferat să evolueze la mijloc.

Revenit sub comanda lui Hagi în iarnă, jucătorul deţinut de FCSB a jucat închizător la Ovidiu, dar este ”condamnat” să revină în defensivă din vară.

Două milioane de euro a plătit Becali în schimbul lui Nedelcu în 2017, când l-a achiziţionat de la Viitorul.

Deşi a petrecut cinci ani la club, Nedelcu a însumat doar 79 de apariţii pentru prima echipă a FCSB-ului până acum.

Afla mai multe despre: dragoş nedelcu 

viewscnt
Articole similare