Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamovistul accidentat cu Botoşani, remarcat de MM: "Dacă el nu e la baraj, e o mare problemă". L-a ironizat pe cel care "nu poate juca bine niciodată" | EXCLUSIV

Dinamovistul accidentat cu Botoşani, remarcat de MM: "Dacă el nu e la baraj, e o mare problemă". L-a ironizat pe cel care "nu poate juca bine niciodată" | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo Bucureşti a pierdut, pentru moment, trei fotbalişti după victoria cu FC Botoşani, scor 3-2. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, i-a analizat pe jucătorii deveniţi indisponibili pentru Dusan Uhrin.

Indisponibilii lui Dinamo, analizaţi de MM Stoica

După victoria cu FC Botoşani, Dinamo Bucureşti a rămas fără trei jucători. Pierret a fost eliminat după ce a încasat două cartonaşe galbene şi a explicat ce s-a întâmplat, Cosmin Matei s-a accidentat în minutul 78, iar Răzvan Grădinaru a primit roşu direct, după ce l-a înjurat pe Eduard Pap de faţă cu centralul

De altfel, Grădinaru este cel care ar putea rata barajul pentru menţinerea în Liga 1 şi a primit un verdict dur din partea lui Mihai Stoica, după ce oficialul a avut ocazia să-l vadă la FCSB. 

"Dinamo a arătat altfel. A arătat ca atunci când juca, dar nu câştiga. Dacă Matei nu e la baraj, e o mare problemă. Nu ştiu cât de gravă e accidentarea. Grădinaru nu poate juca bine niciodată. L-am avut, îl ştiu, acoperă mai multe posturi, dar Matei ia decizii, e un jucător cu care se ajunge la poartă. E singurul jucător de creaţie de la Dinamo. 

Ai câştigat. Ce cauţi acolo să te cerţi, să iei roşu (n.r. - Grădinaru)? Trei etape minimum ia, dacă se respectă regulamentul disciplinar", a declarat expertul Orange Sport. 

VIDEO FC Botoşani - Dinamo Bucureşti 2-3 în Liga 1

Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, în etapa a opta din play-out-ul Ligii 1. Dinamoviştii au jucat în partea secundă în 10, după eliminarea lui Pierret.

Pentru Dinamo au marcat Pierret '7, '44 şi Creţu '8, iar pentru FC Botoşani au punctat Jaja '31 şi Roman '54.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. FC Botoşani - 38, 3. Sepsi – 36, 4. U Craiova 1948 – 31, 5. UTA Arad - 29, 6.  CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 22, 9. Academica Clinceni – -11, 10. Gaz Metan Mediaş – -38.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicabotosani dinamo 2-3gradinaru 

viewscnt
Articole similare