Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, OUT de la Juventus! Unde îl transferă ”Bătrâna Doamnă”

Radu Drăguşin, OUT de la Juventus! Unde îl transferă ”Bătrâna Doamnă”

Serie A

Comentarii

Aflată într-o luptă împotriva retrogradării, Cagliari îşi face planurile pentru sezonul viitor fără a lua în calcul că ar putea evolua în Serie B.

Graţie formei modeste ale echipelor din urma sa, Cagliari părea că va reuşi să ţină cu uşurinţă de locul său în Serie A în urma acestui sezon.

Dacă Venezia a eşuat să strângă punctele necesare pentru a avea şanse realiste de salvare, Salernitana sau chiar Genoa sunt aproape de a reuşi marea surpriză.

Echipa la care este împrumutat Radu Drăguşin a petrecut mai bine de 30 de etape pe ultimul loc din Serie A, dar a reuşit să urce acum deasupra liniei roşii.

Echipa din Salerno a câştigat patru din ultimele cinci meciuri, remizând unul în ultimele minute din cauza lui Drăguşin, în condiţiile în care se impusese de doar trei ori în precedentele 30 de partide.

Forma bună a fostei codaşe a Serie A a coincis cu scoaterea lui Drăguşin din primul 11, iar şefii formaţiei italiene nu mai sunt interesaţi să îl păstreze la club.

Totuşi, Juventus nu duce lipsă de oferte, iar una s-a ivit chiar din partea ”victimei” Salernitanei, Cagliari, care ar fi interesată să îl împrumute pe ”tricolor” dacă nu retrogradează.

Cuplu de români la Cagliari

Conform Gazzetta dello Sport, formaţia pentru care evoluează Răzvan Marin ar fi dornică să aducă un al doilea român la club, atât timp cât se menţine în prima ligă.

În urma revenirii incredibile a Salernitanei, Cagliari şi-a pierdut locul deasupra liniei şi a fost întrecută vineri şi de Genoa, dar are un meci mai puţin disputat.

Cagliari, la egalitate de puncte cu Genoa, se află la un punct în urma Salernitanei, ocupanta primul loc care asigură menţinerea în Serie A, urmând ca cele două echipe să se dueleze duminică.

Cu doar trei etape rămase, două după aceasta, este probabil ca echipa învingătoare din duelul Salernitana - Cagliari să obţină salvarea.

Iar, dacă echipa lui Răzvan Marin va rămâne în Serie A, este posibil ca din sezonul viitor să vedem un cuplu de români în Sardinia.

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare