Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul cotat la 14 milioane de euro care l-a dat pe spate pe Meme Stoica: ”A ajuns indispensabil pentru naţională”

Românul cotat la 14 milioane de euro care l-a dat pe spate pe Meme Stoica: ”A ajuns indispensabil pentru naţională”

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica spune că naţionala României are la dispoziţie un jucător foarte valoros, care a reuşit să se impună într-unul dintre marile campionate ale Europei.

Managerul general al FCSB-ului a ţinut să scoată în evidenţă evoluţia unui fotbalist din naţionala României, care a ajuns printre cei mai importanţi jucători la echipa sa de club.

Mihai Stoica susţine că Răzvan Marin l-a impresionat în acest sezon cu evoluţiile constant bune şi-l vede acum indispensabil pentru echipa naţională.

Mihai Stoica, impresionat de Răzvan Marin: ”Un jucător de mare valoare”

Răzvan Marin are un sezon foarte bun la Cagliari, echipă care se bate însă la evitarea retrogradării din Serie A. Internaţionalul român a avut până acum nu mai puţin de 32 de apariţii în Serie A, timp în care a reuşit 6 assist-uri.

Răzvan Marin s-a remarcat însă mai ales prin jocul foarte consistent de la mijlocul terenului, lucru care l-a adus în grupul celor mai importanţi jucători de la Cagliari.

Mihai Stoica se declară impresionat de maturitatea la care a ajuns Răzvan Marin, despre care spune că a ajuns un fotbalist foarte valoros:

”Vreau să remarc evoluţiile lui Răzvan Marin [...] La momentu ăsta, Răzvan Marin este un jucător indispensabil pentru echipa naţională. Să ajungi lider la o echipă unde banderola este pe braţul lui Joao Pedro, unde Nainggolan a fost dat la o parte să joace Răzvan Marin, asta spune multe.

A ajuns la 26 de ani (n.r. împlineşte 26 de ani pe 23 mai), un jucător de mare valoare”, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport. 

14 milioane de euro este valoarea la care esti estimat Răzvan Marin pe transfermarkt.com. Este al treilea cel mai valoros jucător din lotul lui Cagliari, după Joao Pedro (18 milioane de euro) şi Nahitan Nandez (15 milioane de euro). Este, de asemenea, cel mai valoros jucător din naţionala României. 

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare