Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire incredibilă! Salariul lui Dan Petrescu, uriaş: ”De cinci ori mai mult ca cel mai bine plătit jucător” | EXCLUSIV

Dezvăluire incredibilă! Salariul lui Dan Petrescu, uriaş: ”De cinci ori mai mult ca cel mai bine plătit jucător” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că, în perioada Urziceni, Dan Petrescu avea salariul de cinci ori mai mare decât cel mai bine plătit jucător.

Aflat încă la începutul carierei de antrenor, Dan Petrescu a preluat-o pe Unirea Urziceni în 2006 şi a stat pe banca echipei până în 2009.

”Bursucul” a condus formaţia ialomiţeană către cea mai mare performanţă din istorie, câştigarea titlului, în 2009, şi calificarea în grupele Champions League.

Urziceni nu s-a făcut de râs în Liga Campionilor, dar nu a reuşit calificarea decât în primăvara Europa League, încheiând pe poziţia a treia grupa din care mai făceau parte Sevilla, Stuttgart şi Rangers.

Petrescu a părăsit clubul în iarna lui 2009, iar aventura ialomiţenilor în cupele europene s-a încheiat în 16-mile Europa League în acel sezon, după ce Urziceni primise un duel de foc în prima rundă, împotriva lui Liverpool.

Performanţele fostei campioane a României au fost surprinzătoare şi incredibile, iar Dan Petrescu fusese remunerat pe măsură pentru acestea.

Invitat în studioul Orange Sport, fostul colaborator al ”Bursucului” de la Urziceni, MM Stoica, a dezvăluit că actualul antrenor al CFR-ului încasa în jur de 500.000 de euro net pe sezon.

Salariul lui Dan Petrescu, uriaş în perioada Urziceni

Acest lucru în condiţiile în care cel mai bine plătit jucător din lot încasa undeva în jur de 100.000 de euro, susţine MM.

În prezent, la CFR, Petrescu ar încasa în jur de 600.000 de euro pe sezon.

Da, dar nu acolo... probabil la secunzii lui se referă că a dat salarii (n.r. din propriul buzunar), mie nu.

Am lucrat cu Petrescu doi ani la Urziceni, m-a platit (n.r. Dumitru) Bucşaru, am avut cel mai mare salariu ca manager din cariera mea.

Şi el (n.r. Dan Petrescu) era plătit cu 500.000 net la Urziceni, în condiţiile în care un jucător câştiga.... în niciun caz peste 100.000. (n.r. avea de cinci ori mai mult ca cel mai bine plătit jucător?) Exact.

Îmi cunosc meseria, am avut ocazia să fac foarte multe la Urziceni, cred că fără activitatea mea nu se lua campionatul”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare