Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl lăsaţi la FCSB?”. Valeriu Iftime a dezvăluit ce se va întâmpla cu Marius Croitoru la finalul sezonului

”Îl lăsaţi la FCSB?”. Valeriu Iftime a dezvăluit ce se va întâmpla cu Marius Croitoru la finalul sezonului

FC Botoșani

Comentarii

În urma ratării calificării în play-off, Valeriu Iftime a fost întrebat dacă Marius Croitoru va pleca la finalul stagiunii.

Înainte de pauza competiţională dintre decembrie şi ianuarie, FC Botoşani se afla aproape de podiumul Ligii 1 şi era considerată una dintre favoritele să accedă în play-off.

Trupa lui Marius Croitoru practica un fotbal atractiv, care deseori oferea partide cu multe goluri, dar aceasta a fost ”decimată” în iarnă.

Hervin Ongenda, Bogdan Racoviţan şi Malcom Edjouma, trei dintre cei mai importanţi jucători de la club, ”şi-au luat zborul” din Moldova, iar forma echipei a scăzut drastic.

În final, soarta lui Botoşani a fost în mâinile proprii: în ultima etapă, împotriva lui FC Argeş, avea nevoie de un singur puncte pentru a ajunge în play-off.

Fără Marius Croitoru pe bancă, Botoşani a condus, dar a fost înfrântă şi ”condamnată” play-out-ului.

În urma acestui eşec, s-a zvonit că antrenorul care a reinventat echipa moldveană ar putea pleca la finalul stagiunii, iar Valeriu Iftime a fost nevoit să clarifice viitorul său.

Întrebat dacă l-ar lăsa pe Croitoru la FCSB, patronul de la Botoşani a spus că nu crede că acesta va ajunge la Bucureşti.

”Îl lăsaţi la FCSB?”

Iftime a afirmat că este foarte posibil ca actualul antrenor de la Botoşani să continue la club, dar a punctat că dacă Croitoru primeşte vreo ofertă căreia vrea să îi dea curs, îl va lăsa să plece.

"Părerea mea e că nu pleacă Marius la FCSB. Eu vreau să rămână la mine, relaţiile noastre sunt la fel de normale ca înainte. Sigur că presa încearcă să înfileteze un pic lucrurile acolo şi mai apar mici scântei.

Eu îl apreciez tare mult şi mi-e greu să vorbesc urât despre un antrenor care a făcut mult pentru Botoşaniul. Sigur, acum ştiţi cum e, nu e singurul, nu e nici ultimul. 

Marius are viaţa lui, eu vreau să rămână la Botoşani şi cred că va rămâne. În cazul în care va avea o ofertă bună din altă parte şi va vrea să plece, cu sau fără contractul cu care îl am cu el, eu îi dau drumul, dar lucrurile sunt ok acum.

Avem un obiectiv, iar aseară a fost un meci foarte greu pentru că această Craiova este bună, bună!", a declarat Valeriu Iftime, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare