Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al FCSB-ului, cerut insistent la echipa naţională: ”Nu ar trebui să lipsească”

Un fotbalist al FCSB-ului, cerut insistent la echipa naţională: ”Nu ar trebui să lipsească”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir este de părere că Florin Tănase nu ar trebui să lipsească de la echipa naţională.

În a şasea etapă a play-off-ului Ligii 1, FCSB a făcut deplasarea la Ovidiu pentru a disputa partida cu Farul Constanţa, prima din retur.

Elevii lui Toni Petrea reuşiseră se se impună cu 2-0 în tur şi se aşteptau la un meci mai greu în deplasare, dar alta a fost situaţia.

FCSB a umilit-o pe Farul, scor 4-0, iar Florin Tănase, ajutat şi de adversari, a marcat un hat-trick, primul din cariera sa.

Decarul şi căpitanul FCSB-ului a urcat din nou în fruntea clasamentului golgheterilor, întrecându-l pe Jefte, chiar dacă a jucat majoritatea meciurilor la centrul terenului.

Internaţionalul român a dat din nou dovadă de calitatea sa şi este greu de înţeles cum acesta nu a putut să îşi găsească o echipă în vară sau în iarnă, când se zvonea că va pleca de la Bucureşti.

În urma prestaţiei reuşită împotriva Farului, Dumitru Dragomir a afirmat că Tănase nu are cum să lipsească de la echipa naţională, atât timp cât este apt să vină.

Ajuns la 27 de ani, căpitanul FCSB-ului a îmbrăcat tricoul României în doar 12 meciuri.

Un fotbalist al FCSB-ului, cerut insistent la echipa naţională

Fostul şef de la LPF l-a mai lăudat şi pe Florinel Coman pentru prestaţia reuşită, care a câştigat un penalty şi a oferit un assist, punctând că fără accidentări, alta ar fi fost soarta sa.

"În mod normal, Tănase ăsta n-ar trebui să lipsească de la echipa naţională. FCSB e mai valoroasă, cu toate că Farul a avut penalty-uri, trebuiau date.

Da, la acele henţuri. Regulamentul spune că, atunci când te loveşte mingea în mână, este penalty. Florinel Coman e fotbalist bun, oameni buni, doar că a fost accidentat.

După accidentare n-ai tonusul muscular, nu eşti bine pus la punct. Îţi lipseşte puţin experienţa, energia necesară. Trebuie recăpătată în jocuri, nu stând pe bancă.

El încă suferă din cauza asta, dar a fost un jucător talentat şi va fi un jucător talentat. N-are nici 25 de ani, de ce să nu fim corecţi?", a declarat Dragomir, pentru gsp.ro.

Deşi nu a ratat ultima acţiune, au existat momente când, în ciuda formei bune din Liga 1, căpitanul FCSB-ului nu primea convocarea.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare