Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O medaliată olimpică din Ucraina, mesaj răvăşitor despre dezastrul provocat de Rusia: ”Au ucis un copil de 3 luni chiar în ziua de Paşte”

O medaliată olimpică din Ucraina, mesaj răvăşitor despre dezastrul provocat de Rusia: ”Au ucis un copil de 3 luni chiar în ziua de Paşte”galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Anzhelika Terliuga, vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, a condamnat dur Rusia pentru dezastrul pe care-l face în ţara natală, Ucraina.

În vârstă de 30 de ani, Anzhelika Terliuga a câştigat medalia de argint la kumite - un stil de arte marţiale, categoria 55 de kilograme. De altfel, sportiva ucraineancă este cea mai bună din lume la această categorie de greutate.

Zilele trecute, ea a terminat pe prima treaptă a podiumului Karate 1 Premier League- Matosinhos 2022, competiţie ce a avut loc în Portugalia. Cu această ocazie, Terliuga a transmis un nou mesaj despre dezastrul pe care armata rusă îl provoacă în Ucraina.

Mesajul unei medaliate olimpice despre războiul din Ucraina: ”În fiecare zi suntem ucişi”

Ucraineanca Anzhelika Terliuga se află în această perioadă în străinătate, unde se pregăteşte pentru competiţiile de kumite. Zilele trecute, ea a terminat pe primul loc în Karate 1 Premier League- Matosinhos 2022, etapă care s-a desfăşurat în Portugalia.

Chiar dacă este departe de ţara natală, Anzhelika Turliga spune că stă tot timpul cu mintea şi cu sufletul la Ucraina. Mai ales că soţul ei, familia şi prietenii sunt în continuare în Ucraina.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ANZHELIKA TERLIUGA!

”Este greu să explic tot ceea ce simt... Este atât de greu să fii aici, la competiţie, într-un moment în care cei apropiaţi nu sunt în siguranţă. În fiecare secundă gândul meu este la soţul meu, la familie şi prieteni.

Cu o zi înainte de finală, sâmbătă, armata rusă a atacat oraşul meu - Odesa, o rachetă a lovit o clădire şi mai mulţi civili au fost ucişi. Unul dintre ei este un bebeluş de 3 luni şi asta s-a întâmplat de Paşte. Ruşii au vacanţă, ucrainenii au tragedii în fiecare zi.

În fiecare zi suntem ucişi. Ei ucid brutal şi cu violenţă. Ei fură din casele noastre. În fiecare zi ne distrug ţara. Ei ne iau pământul, ne ocupă oraşele.

Nu au Dumnezeu, nu au inimă şi suflet, nu au sentimente, continuă să suţină războiul împotriva Ucrainei şi se bucură de ”trofee sângeroase” furate din casele noastre”, a fost mesajul postat de Turliga pe contul său de Instagram. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: terliuga 

viewscnt
Articole similare