Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, refuzat! ”Tricolorul” dat transferat la Farul a semnat cu altă echipă din Liga 1

Gică Hagi, refuzat! ”Tricolorul” dat transferat la Farul a semnat cu altă echipă din Liga 1galerie foto

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a fost refuzat de unul dintre jucătorii pe care voia să îi aducă la Farul în vară.

Calificată în play-off, Farul Constanţa a reuşit să îşi atingă obiectivul în acest sezon, dar nu şi-a făcut reclamă bună cu rezultatele reuşite în urma încheierii sezonului regular.

Formaţia pregătită de Gică Hagi a reuşit să obţină doar o victorie şi două remize din cele opt partide disputate până acum în play-off, având un gloaveraj de -9, după ce a marcat doar trei goluri.

Jefte Betancor începuse senzaţional sezonul, dar a fost ”piperat” de accidentări în ultimele luni şi şi-a pierdut din turaţie, iar echipa nu mai practică acelaşi fotbal atractiv.

Dacă în sezonul regular, de cele mai multe ori, meciurile Farului promiteau goluri şi spectacol, în play-off constănţenii nici nu au marcat în majoritatea jocurilor.

Ştiind că are nevoie de îmbunătăţiri, Gică Hagi idintificase un jucător de creaţie interesant, care are să rămână liber de contract în vară, pentru a fi adus la Ovidiu.

Ion Gheorghe se afla pe lista ”Regelui” de luni bun şi era dat transferat la Farul, însă se pare că fotbalistul lui FC Voluntari a ales acum altă destinaţie.

Gică Hagi, refuzat

Conform Gsp, ”tricolorul” cu o apariţie în naţionala olimpică a României ar fi primit o ofertă de 5.000 de euro pe lună din partea Farului, însă ar fi ales un alt club din Liga 1 după i s-ar fi propus un salariu mai important.

Sepsi i-ar fi făcut o propunere de 9.000 de euro pe lună celui mai valoros jucător din lotul lui FC Voluntari, conform transfermarkt, iar acesta deja ar fi semnat cu clubul covăsnean.

Conform sursei citate, contactat pentru a comenta mutarea, Laszlo Dioszegi nu a vrut să confirme încă transferul, întrucât, dacă se va califica în finala Cupei României, Sepsi va da peste Voluntari.

Sunt nişte discuţii, încă nu a semnat”, a spus Dioszegi.

Cotat la 1,3 milioane de euro, Ion gheroghe o părăseşte pe Voluntari după patru ani, în care a însumat, până acum, 150 de apariţii, marcând 15 goluri şi oferind 20 de pase decisive.

Afla mai multe despre: ion gheorghe 

viewscnt
Articole similare