Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Secretul lui Adi Mutu! Ce sport practică ”în fiecare zi aproape”, în afara fotbalului, pentru a îşi ”pune ordine în gânduri”

VIDEO | Secretul lui Adi Mutu! Ce sport practică ”în fiecare zi aproape”, în afara fotbalului, pentru a îşi ”pune ordine în gânduri”

Rapid

Comentarii

Invitat special la Superbet Chess Classic 2022, Adi Mutu a dezvăluit că este un împătimit al şahului.

Adus la Rapid pentru a îl înlocuit pe Mihai Iosif, înaintea ultimei partide din sezonul regular, revenirea lui Adi Mutu pe banca tehnică nu a fost văzută cu ochi buni în fotbalul românesc.

Din pricina lipsei sale de experienţă şi trecutului său fotbalistic care nu avea nicio legătură cu clubul giuleştean, mutarea era considerată sortită eşecului în anumite părţi.

Totuşi, după nouă partide, Adi Mutu se poate lăuda cu şapte victorii şi un egal, un început neaşteptat de bun, având în vedere forma modestă a echipei din returului sezonului regular.

În prezent, Rapid ocupă primul loc în play-out şi are şanse mari de a prinde barajul pentru cupele europene, alături de una dintre Sepsi sau Botoşani.

În ciuda presiunii mari puse pe umerii giuleştenilor, aceştia mai au timp şi de activităţi plăcute în afara antrenamentelor, iar, joi, Adi Mutu a fost prezent la Superbet Chess Classic 2022.

Secretul lui Adi Mutu

”Briliantul” a vorbit într-un interviu despre pasiunea sa pentru şah, sport pe care susţine că îl practică aproape zi de zi, pentru a îşi ”pune ordine în gânduri”.

Mutu a fost amuzat de una dintre întrebările primite, în legătură cu ce piesă de şah ar fi reprezentat el ca jucător, spunând că Regină nu ar fi fost sigur

”(n.r. Cum eşti cu acest sport?) Prieten, joc şah în fiecare zi aproape, bine, mai mult online, dar joc.

E un sport care, cel puţin mie, îmi serveşte aşa, mental, pentru că îmi pune ordine în ganduri, mă face mai concentrat.

În special înainte de meciuri îţi creşte concentrarea ca să spun aşa.

(n.r. Ce piesă de pe tabla de şah ai fi fost? Nebun nu erai) Nici regină nu eram, în niciun caz.

În momentul de faţă sunt ăla care mută piesele pe tablă. E o muncă frumoasă, îmi place şi o fac cu plăcere”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare