Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, revoltat de situaţia în care se află FCSB: "E un abuz fantastica la adresa lor. Nu e corect deloc"

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, revoltat de situaţia în care se află FCSB: "E un abuz fantastica la adresa lor. Nu e corect deloc"

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu U Craiova, scor 1-0, şi a rămas la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

În urma succesului cu oltenii, FCSB se gândeşte tot mai serios pentru ultima etapă a sezonului, când poate juca împotriva CFR-ului cu titlul pe masă. Dacă vor câştiga meciurile de la finalul acestei săptămâni, cele două vor disputa lupta pentru titlu într-un meci direct.

Cum Arena Naţională este închisă în urma pregătirilor pentru festivalul pe care îl va găzdui la începutul lunii iunie, iar cererile depuse pentru a juca pe Ghencea şi pe "Arcul de Triumf" au fost respinse, oficialii roş-albaştrilor sunt hotărâţi să dispute meciul decisiv cu CFR Cluj la Buzău.

"Legat de finalul de campionat, astept şi eu meciul FCSB cu CFR, chiar dacă, glumind puţin, mă doare în pălărie de rezultat. Dar normal ar fi, şi am spus-o de fiecare dată, ca FCSB-ul să dispute acest meci în Bucureşti.

Numai că ministrul Apărării, Dîncu, nu o să permită niciodată acest lucru ca FCSB să joace un meci pe stadionul Steaua. În rest, în Bucureşti, nu ştiu unde ar putea juca, poate doar pe Arena Naţională cu condiţia să amâne ăştia festivalul cu o săptămână.

Din punctul meu de vedere, este un abuz fantastic care se face la adresa FCSB-ului. A juca partida cu CFR-ul pe un teren din provincie e ca şi cum FCSB joacă meciul în deplasare, cea ce nu este corect" , a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare