Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scrie presa din Ungaria după ce Sepsi a cucerit Cupa României: ”Succes istoric! Secuii au ocupat Bucureştiul. Primul trofeu pentru Ţinutul Secuiesc”

Ce scrie presa din Ungaria după ce Sepsi a cucerit Cupa României: ”Succes istoric! Secuii au ocupat Bucureştiul. Primul trofeu pentru Ţinutul Secuiesc”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK, condusă de Cristiano Bergodi, a reuşit să pună mâna pe primul trofeu din scurta sa istoria, de doar 11 ani, joi seara, după ce a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în ultimul act din actuala ediţie a Cupei României.

Ajuns la Sepsi când echipa se afla la câteva puncte deasupra zonei roşii a clasamentului, Cristiano Bergodi a reuşit să facă o treabă incredibilă la Sf. Gheorghe, într-un timp destul de scurt.

Tehnicianul italian a condus formaţia covăsneană nu doar către a doua calificare consecutică în preliminarii Conference League, dar şi către primul trofeu din istorie.

În detrimentul lui FC Voluntari, Sepsi a cucerit Cupa României, joi seara, după ce s-a impus cu 2-1, pe stadionul Giuleşti, împotriva trupei pregătită de Liviu Ciobotariu.

Marius Ştefănescu a fost eroul echipei covănsnene, marcând două goluri, unul dintre ele fiind printre cele mai frumoase reuşite de român până acum în cariera sa.

Fotbalistul urmărit de FCSB ar fi putut avea chiar un hat-trick, dar primul său gol al serii a fost anulat pe motiv de offside.

Formaţia din Sf. Gheorghe a devenit prima formaţie din Ţinutul Secuiesc care a cucerit un trofeu important în România, motiv de sărbătoare pentru cetăţenii maghiari.

Ce scrie presa din Ungaria după ce Sepsi a cucerit Cupa României

Presa din Ungaria a numit un ”succes istoric” performanţa reuşită de Sepsi şi a avut cuvinte de laudă pentru suporterii care au făcut deplasarea la Bucureşti pentru a îşi susţine favorita.

Sepsi nu doar că a câştigat primul ei trofeu şi totodată primul pentru Ţinutul Secuiesc, dar şi-a asigurat prezenţa în Conference League pentru a doua oară consecutiv.

Secuii au ocupat Bucureştiul joi seară. Pe stadionul Rapid, inaugurat în urmă cu doar două luni, au fost destul de mulţi încă de la finala U19, jucată de Miercurea Ciuc (n.r. - Csikszereda a învins-o pe Sepsi cu 1-0, în finala Cupei României U19).

Cu o oră înaintea finalei mari, erau deja trei mii de secui care cântau în tribune.

Nici măcar nu s-au descurajat pentru că agenţii de securitate le-au interzis să afişeze steagul Ţinutului Secuiesc”, au scris jurnaliştii de la Nemzeti Sport.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare