Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, anunţ despre viitorul său: ”E o ofertă foarte mare. Dacă vreau, mâine pot să plec”

Dan Petrescu, anunţ despre viitorul său: ”E o ofertă foarte mare. Dacă vreau, mâine pot să plec”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj la începutul sezonului trecut, după demiterea lui Marius Şumudică. ”Bursucul” a condus-o pe campioană către al cincilea titlu consecutiv, patru dintre care au fost aduse de el. Având oferte, antrenorul ardelenilor a dezvăluit ce urmează pentru el.

CFR Cluj a început sezonul perfect pe plan intern, cu şapte victorii din şapte în primele meciuri ale lui Marius Şumudică pe banca tehnică.

Însă, din pricina eşecului răsunător din cupele europene, şefii din Gruia au decis să îl demită pe fostul antrenor de la Astra Giurgiu şi să îl readucă pe Dan Petrescu.

La finalul sezonului regular, campioana României avea un avans de 14 puncte faţă de FCSB şi părea că nu poate fi oprită din a cuceri al cincilea titlu consecutiv.

Totuşi, din pricina unor rezultate modeste în play-off, formaţia clujeană a fost la un pas de a fi prinsă de FCSB, înainte de a fi ”salvată” de Voluntari, în penultima etapă.

Aşadar, Dan Petrescu a exultat după ce a cucerit un al patrulea titlu alături de CFR, celălalt fiind adus de Edi Iordănescu, şi a dezvăluit ce urmează pentru el.

”Burscul” mereu a fost un antrenor râvnit, iar nici în prezent nu duce lipsă de oferte importante, mai ales din zona Golfului.

Dan Petrescu, anunţ despre viitorul său

Dan Petrescu a mai părăsit-o pe CFR în două rânduri pentru a face pasul la cluburi unde i se ofereau mai mulţi bani, în 2018 la Guizhou Hengfeng (China), iar în 2021 la Kayserispor (Turcia).

Însă, de această dată, antrenorul campioanei României a luat altă decizie: Petrescu a dezvăluit că are ”o ofertă foarte mare” şi că ar putea părăsi clubul ”mâine”, dar că doreşte să să continue în Gruia.

”Bursucul” a afirmat că nu are de ce să plece dintr-un loc unde se simte bine şi crede că poate face performanţă.

Dacă vrei, vă arăt telefonul. E o ofertă foarte mare. Dacă vreau, mâine pot să plec. Plătesc clauza şi plec.

Oferta e în buzunar, dar dacă mă simt bine undeva şi cred că pot face performanţă de ce să plec?”, a declarat Dan Petrescu, pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare