Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş n-a mai suportat! Reacţie nervoasă: "Să stăm capră cu FCSB? Mă doar fix în c*r de ce spun unii şi alţii!". Ce a spus despre finala pierdută cu Sepsi

Tamaş n-a mai suportat! Reacţie nervoasă: "Să stăm capră cu FCSB? Mă doar fix în c*r de ce spun unii şi alţii!". Ce a spus despre finala pierdută cu Sepsi

Cupa României

Comentarii

Gabi Tamaş (38 de ani) s-a enervat la flash-interviul de după finala Cupei României, 1-2 cu Sepsi în Giuleşti, când a fost întrebat despre rezultatul din meciul FCSB. Fundaşul central a oferit o reacţie nervoasă şi a spus că nu-l interesează "ce spun unii şi alţii", susţinând că Voluntariul şi-a apărat corect şansele.

Meciul FC Voluntari - FCSB 2-2 încă mai are ecouri în fotbalul românesc, după ce ilfovenii i-au împiedicat pe roş-albaştri din drumul către finala campionatului cu CFR Cluj, iar clujenii au câştigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

Tamaş n-a mai suportat! Reacţie nervoasă: "Să stăm capră cu FCSB? Mă doar fix în c*r de ce spun unii şi alţii!". Ce a spus despre finala pierdută cu Sepsi

La flash-interviul de după finala pierdută cu Sepsi, 1-2 în Giuleşti, Gabi Tamaş s-a enervat că a fost adus în discuţie meciul cu FCSB (2-2, pe Arena Naţională), care i-a stopat pe roş-albaştri din drumul spre finala campionatului cu CFR Cluj. Veteranul s-a supărat şi a avut o ieşire nervoasă.

"Da, chiar am forţat, nu ştiu ce spun unii şi alţii. Mă doare fix în c*r, pe româneşte. Eu am făcut ruptura de 3 milimetri şi am forţat că am vrut să ajut echipa. Nu mă interesează ce se spune. Ce ieşire? Păi dacă toată lumea vorbeşte? Ce să vorbească, să stăm capra în faţă FCSB? N-am înţeles, ce înseamnă asta? Noi ne-am apărat şansele corect de fiecare dată, nu ne-am dat la o parte. Când ne-au bătut cu 4-0 i-am felicitat, ei râdeau de noi", a spus Gabi Tamaş, la Orange Sport.

Ce a spus Gabi Tamaş despre finala Cupei României, Sepsi - FC Voluntari 2-1

Gabi Tamaş s-a declarat trist după ce FC Voluntari a pierdut finala Cupei României, 1-2 cu Sepsi în Giuleşti.

"Ştiam că sunt o echipă foarte bună pe contraatac, au avut 2 şuturi extraordinare prima repriză din care au şi marcat. Păcat, că noi am forţat puţin pe final şi am avut câteva ocazii. Asta este, felicităm echipa adversă. Ce să mai zic? Când pierzi o finală îţi dai seama că eşti trist. Viaţa merge înainte, alţii au pierdtut campionate mondiale şi alte finale. Am crezut că putem să ne mobilizăm la pauză şi să întoarcem rezultatul, dar nu a fost să fie.

Asta este lotul nostru. 11 jucători am jucat 45 de meciuri, noi nu avem lot numeros. Am făcut o schimabre sau 2 tot campionatul.

S-au menajat jucătorii, eu am ieşit în min 2, chiar am ruptura, Meleke a ieşit, cei 3 în minutul 70, despre ce să vorbim acum? S-au menajat jucătorii. Asta este lotul nostru, cu care am defilat şi am făcut performanţă la Voluntari, am intrat în playoff.

Felicit jucători, staff conducere şi aşa mai departe. Păcat că nu am câştigat finală", a spus Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: gabi tamasfc voluntarifinalacupa romanieifcsbreactie 

viewscnt
Articole similare