Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă fabuloasă refuzată de Dan Petrescu pentru a rămâne la CFR Cluj: "4 milioane de euro pe an"

Ofertă fabuloasă refuzată de Dan Petrescu pentru a rămâne la CFR Cluj: "4 milioane de euro pe an"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) a cucerit al cincilea titlu consecutiv de campioană pentru CFR Cluj. "Bursucul" a dezvăluit că a refuzat o ofertă foarte mare din Golf pentru a continua munca la Cluj, după ce abia a revenit la echipă în august 2021.

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu de campioană la rând în Liga 1. "Super Dan" Petrescu a fost artizan la toate, chiar dacă un sezon a fost terminat de Edi Iordănescu. După ultima revenire, din august 2021, Dan Petrescu a refuzat o mega-ofertă din Golf pentru a continua munca la CFR.

Ofertă fabuloasă refuzată de Dan Petrescu pentru a rămâne la CFR Cluj: "4 milioane de euro pe an"

Când a revenit la CFR Cluj, Dan Petrescu a semnat un contract pe trei ani, pe care are de gând să-l ducă la bun sfârşit. Antrenorul campion al României a dezvăluit că a spus "nu" unei oferte de patru milioane de euro pe an, din Golf, pentru a rămâne în continuare în Gruia.

„Eu sunt conştient că am ales CFR, deşi dacă pierdeam campionatul nu ştiu dacă mai eram ţinut. Mi-am dorit să merg la naţională, dar ştiţi ce s-a întâmplat. Apoi, am avut o ofertă de 4 milioane pe an, din Golf, şi am refuzat-o. Nu m-am gândit nicio clipă să plec. Se va întâmpla numai dacă voi fi concediat. Mai am doi ani de contract, vreau să rămân. Ştiu că dacă nu ne calificăm în grupele europene, pot fi îndepărtat. Ăsta e clubul, dar simt că sunt iubit, sunt Cetăţean de Onoare al judeţului, de ce aş mai pleca, la vârsta asta?”, a spus Dan Petrescu, conform gsp.ro.

Dan Petrescu a câştigat titlul cu CFR Cluj în sezoanele 2017/2018, 2018/2019, 2019/2020, 2020/2021 (sezon început pe bancă, terminat de Edi Iordănescu) şi 2021/2022.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujofertagolf 

viewscnt
Articole similare