adplus-dvertising
You are here:

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la Sepsi ameninţă: ”Dacă nu sunt dorit, voi merge în altă parte. Nu aş refuza naţionala Ungariei”

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la Sepsi ameninţă: ”Dacă nu sunt dorit, voi merge în altă parte. Nu aş refuza naţionala Ungariei”

Echipa națională

Comentarii

Joi seara, Sepsi a reuşit să cucerească primul trofeu din istoria sa, Cupa României, după ce a învins-o pe Voluntari cu 2-1. În urma partidei, unul dintre jucătorii cu origini maghiare de la Sf. Gheorghe a dezvăluit că ar lua în calcul să evolueze pentru Ungaria, nu România, dacă primeşte convocarea

După doar 11 ani de existenţă, Sepsi OSK a reuşit să îşi treacă în cont primul trofeu din istoria sa, după ce a trecut de FC Voluntari cu 2-1 în finala Cupei României.

A fost a doua prezenţă în ultimul act al competiţiei pentru ambele echipe. Dacă Voluntari a reuşit să pună mâna pe trofeu încă de la prima apariţie în finală, Sepsi a pierdut meciul decisiv cu FCSB, în 2020.

De această dată însă, covăsnenii au reuşit să se impună, fiind favoriţi şi înainte de partidă, Marius Ştefănescu fiind desemnat omul meciului pentru prestaţia sa senzaţională.

Jucătorul urmărit de FCSB a fost unul dintre cei mai importanţi oameni de la Sf. Gheorghe în acest sezon, alături de Bogdan Mitrea, Eder Gonzalez sau Roland Niczuly.

Portarul cu origini maghiare de la Sepsi dezvăluise că este de părere că ar merita să ajungă la echipa naţională, dar, după ce nu a primit niciun semn, a afirmat că ia în calcul să joace pentru selecţionata Ungariei, dacă acolo este convocat.

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la Sepsi ameninţă

”( n.r. Că nu a pus mâna la piept când s-a intonat imnul României) Aşa am simţit, să nu duc mâna la inimă. Nu am vrut să supăr pe nimeni. Asta a fost decizia mea. O să muncesc în continuare şi poate va veni şi o convocare.

N-am avut nicio discuţie, dar mă simt pregătit în orice moment! Dacă ar veni un semn de la naţionala Ungariei, n-aş refuza. Ar fi o onoare pentru mine.

Dacă nu sunt dorit în ţară, voi merge în altă parte, în caz că vine un semn. Mă bucur pentru toţi colegii mei, pentru staff.

Am făcut o muncă formidabilă de când a venit Mister. Am început să ne ridicăm şi în campionat, să legăm victoriile, iar azi e cireaşa de pe tort.

Am făcut istorie. E o fericire foarte mare. Ne-am pregătit foarte bine şi am reuşit să câştigăm.

Acest trofeu ne-a salvat sezonul, acesta a fost obiectivul de când n-am prins play-off-ul”, a declarat Roland Niczuly.

viewscnt
Articole similare