Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roland Niczuly vrea să ajungă în naţionala României: "Nu am fost contactat de FRF. Pot să fac faţă"

Roland Niczuly vrea să ajungă în naţionala României: "Nu am fost contactat de FRF. Pot să fac faţă"

FCSB

Comentarii

Fotbalişti de la Sepsi se gândesc la echipa naţională a României, după parcursul bun al echipei în ultimele sezoane. Printre ei se află şi Roland Niczuly, portar de 26 de ani care nu a jucat pentru reprezentativele României.

Roland Niczuly vrea să-şi îndeplinească un vis: "Îmi doresc să ajung la naţionala României"

Portarul titular al lui Sepsi, Roland Niczuly, vrea o nouă provocare la 26 de ani. Fotbalistul născut în Târgu Secuiesc aşteaptă un semn din partea următorului selecţioner. 

"Obiectivul pentru acest an este să prindem locul şapte, play-off-ul este departe, trebuie să fim realişti, sunt şase puncte şi sunt greu de recuperat.  Simt că se luptă mai multe echipe decât anul trecut. Anul trecut a fost mai clară lupta asta

Pe plan personal îmi doresc să ajung la naţionala României. Până acum nu am fost contactat de nimeni din Federaţia Română de Fotbal. Este o luptă strânsă, România mereu a avut portari foarte buni de valoare mare, dar cred că pot să fac şi eu faţă oricând la acel nivel", a declarat fotablistul lui Sepsi. 

În urmă cu câteva săptămâni, Niczuly s-a arătat revoltat de anumite scandări împotriva persoanelor din judeţul Covasna şi a avut un discurs manifest. 

Fundaşul Bogdan Mitrea, care a debutat în naţională în mandatul lui Mirel Rădoi, a analizat situaţia lui Sepsi din campionat. 

"Suferim tare pentru prima parte a campionatului în care am pierdut foarte multe puncte, noi practic tragem să recuperăm acele puncte. La un moment dat eram resemenaţi, ştiam că era inutil să mai vorbim despre play-off în momentul în care nu băteai pe nimeni, nu câştigai.  E o provocare, sunt 27 de puncte în joc, orice e posibil.

Sunt câteva echipe care se bat pe o poziţie sau două de play-off, asta şi din cauza echipelor din faţă. E păcat că CFR şi-a luat aşa avânt mare şi practic campionatul e compromis de acum. La cum joacă CFR şi la ce rezultate au e greu să spui că nu e încheiat. 10-12 puncte sunt mult şi mai sunt nouă meciuri. Deci pot să îşi mărească această diferenţă", a spus apărătorul central al echipei din Sfântu Gheorghe. 

Afla mai multe despre: roland niczulybogdan mitreafcsb 

viewscnt
Articole similare